Lea heeft de smaak te pakken en heeft alweer een nieuw recept ingestuurd. Deze keto wraps met zalm en tonijnsaus maak je heel snel & makkelijk. Maar ze zijn bovenal superlekker!
Lea schrijft:
Ik wist niet hoe laat we konden gaan eten, ik had het druk met mijn werk, en ik wist niet hoe laat manlief thuis zou komen. Dus even gekeken wat ik nog in huis had, en waar ik iets lekker mee kon maken. Uiteindelijk zijn het deze keto wraps met zalm en tonijnsaus geworden. Heerlijke combinatie die gerookte zalm en tonijn. Ik heb zelf aan 2 wraps meer dan genoeg, mijn man draait zijn hand niet om voor 4 stuks. Hij heeft dan ook de hele dag hard gewerkt en een heleboel gesjouwd. Daar word je hongerig van!
Voedingswaarde keto wraps met zalm
Je eet de wrap als hoofdmaaltijd of voor lunch. We hebben het per stuk uitgerekend dan kun je zelf kijken hoeveel er bij jouw maaltijd passen. Per stuk bevat een gevulde wrap calorieën 246.98 kcal ⋆ koolhydraten 3.5 g ⋆ eiwitten 18.13 g ⋆ vetten 17.15 g ⋆ vezels 7.62 g. Eet smakelijk!
We zijn gestopt met het aannemen van nieuwe bezoekersrecepten, wel blijven de reeds gepubliceerde bezoekersrecepten online staan.
Zelf foodfoto’s maken? Lees onze tips om een goede foodfoto te maken.

Zo maak je keto wraps met zalm en tonijnsaus
Wat vind jij hiervan?
Geef de recepten sterren!
Heb je vragen over het koolhydraatarm dieet of keto leefstijl? Stuur een e-mail of ga naar onze Facebookpagina, Pinterest of Instagram
Een leuke foto showen? Tag ons op de socials met #KoolhydraatarmRecept
Bezoekersrecept
Wraps met zalm en tonijnsaus
Voedingswaarde
(testfunctie, werkt nog niet op alle apparaten/browsers)
Ingrediënten
Tonijnvulling
- 200 g tonijn, (2 blikjes)
- 3 el mayonaise
- 1 el Griekse yoghurt
- 30 g kappertjes
- peper
- pimentón
Wraps en topping
- 6 stuks Mama Lupe's tortilla, of andere koolhydraatarme tortillawraps
- 25 g rucola
- 200 g gerookte zalm
- 10 g furikake, Japanse smaakmaker, kant-en-klaar of homemade strooisel
Klik op de ingrediënten voor info over voedingswaarden, vervangtips en/of verkooppunten. HANDIG!
Bereiden
- Laat de tonijn uitlekken en prak het fijn met een vork.
- Meng de mayonaise, Griekse yoghurt, kappertjes en peper met een flinke mespunt pimentón door de tonijn.
Beleggen
- Verdeel de tonijnsaus over de tortillawraps en leg op elke tortilla een pluk rucola. Leg de zalm in stroken in het midden en bestrooi met een klein beetje furikake.
- Rol de tortilla’s zo strak mogelijk op en snijd ze schuin doormidden. (eventueel met een prikkertje vastzetten)
- Heerlijk zo uit het vuistje, of met mes en vork als je er niet van houdt dat de saus toch een beetje je mouwen indruipt.
- NB: We hebben zelf een vegan furikake recept, zonder toevoegingen.
KoolhydraatarmRecept.nl. Teksten en recepten van blogs en/of afbeeldingen mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees meer over Auteursrecht op internet