wrap omelet met forelsalade

Wrap omelet met forelsalade

Een wrap van meel is natuurlijk not done binnen koolhydraatarm, maar deze heerlijke wrap omelet met forelsalade maakte ik van een simpel geklutst eitje! Ik deed verder geen kruiden door het ei, gewoon heel goed klutsen. Minstens twee minuten, dat is het hele ‘geheim’ achter die mooie egale gele kleur!  Ik had nog niet echt trek in lunch, maar als ik een maaltijd oversla krijg ik geheid last van mijn darmen en schiet ik in de spaarstand.

Toch maar even de koelkastdeur geopend om te zien of ik mijn trek kan stimuleren. Ah een bakje met folie erover op de bovenste plank… wat zat daar ook alweer in? Ohja hmmm lekker: een restje gerookte forelfilet van eergisteren! Lekker zoutig en vet, kleine tomaatjes erbij en een beetje rucola en dan op een eitje, ja dat doe ik. Moeilijk is het niet, je zou zelfs zo’n wrap in je lunchbox kunnen doen, heerlijk toch?

Klik voor vergrotingen

Zo maak je deze wrap omelet met forelsalade

Laat je het even weten als je dit gemaakt hebt? Dat kan in de reacties onderaan of op onze Facebookpagina, Twitter en Pinterest. Altijd leuk & alvast dank!

Wrap omelet met forelsalade


wrap omelet met forelsalade

Door Hans en/of Anna-Karina Geplaatst november 6, 2015

  • Aantal of hoeveelheid: 1 portie
  • Koolhydraten: 1,3 gr. pp (1 portie uit recept)
  • Voorbereiding: 2 minuten
  • Kooktijd: 5 minuten
  • Klaar in: 7 minuten

Een wrap van meel is natuurlijk not done binnen koolhydraatarm, maar deze heerlijke wrap omelet met forelsalade maakte ik van een …

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kluts de eieren gedurende minstens twee minuten goed los met een vork of garde. Verhit ondertussen wat olie in een koekenpan.
  2. Giet het ei in de pan, draai even rond en laat het ei om matig vuur rustig stollen. Ondertussen pluk je de forel in mooie stukjes, halveer je de tomaatjes en snijd eventueel de rucola een beetje kleiner.
  3. Laat het ei op een bordje glijden en schik de forel, tomaten en sla erop, maal er nog wat peper en zout naar smaak over en ga lekker genieten van je voedzame lunch. Smakelijk eten!

© Uitgeverij Boekdelen
Lees meer over Auteursrecht op internetBestel een van onze kookboeken in alle reguliere boekhandels (NL en België) of online winkels, zoals Libris, AKO, Bruna of Bol.com!

Gewoon Koolhydraatarm (nieuw!) of Lekker & makkelijk Koolhydraatarm

Gewoon-Koolhydraatarm-Kookoek

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 gedachten over “Wrap omelet met forelsalade”

Ken je onze Facebook pagina al?facebook-koolhydraatarmreceptLike

 

135 Shares
Share32
Pin103
Tweet