Terug
+ servings
ketogene vetbom
Voeg toe aan verzameling

Amandel peperkoekbonbon

Een serie heerlijke ketogene vetbommen. Bovendien ontzettend snel en simpel te maken.
Door: Anna-Karina van Denderen
Voorbereiden - 10 min
Invriezen - 1 uur
Totaal - 1 uur 10 min
Gang: Tussendoortje (zoet)
Keuken: Amerikaans N/Z
Trefwoord: vetbom

Voedingswaarden

0,35 gram koolhydraten per stuk
koolhydraten 0.35 g

Uit recept

16 stuks

Equipment

  • (Ikea) Bonbonvormpje

Ingrediënten

Bereiden

  • Meng alles door elkaar. Proef en voeg eventueel wat zoetstof toe.
  • Vul 16 kleine bonbonvormpjes en zet deze 30-60 minuten in de vriezer om op te stijven.
Vetbommen bewaren
  • Bewaar de ketogene vetbommen in de diepvries of enkele dagen in de koelkast tot consumptie.

© Uitgeverij Boekdelen Alle rechten voorbehouden. Teksten, recepten en/of afbeeldingen van blogs mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees meer over Auteursrecht op internet.

Veel kookplezier en vooral eet smakelijk! Laat je het even weten als je dit gemaakt hebt? Dat kan in de reacties onderaan elk recept of op onze Facebookpagina (post je foto!), Twitter, Pinterest of Insta met #koolhydraatarmrecept. Dank en liefs, Hans en Anna-Karina