Go Back
+ servings
Voeg toe aan verzameling

Knoflookgarnalen met peterselie

Verrukkelijke knoflookgarnalen. Met een flinke hand lekker vers gesneden peterselie en druipend van de homemade kruidenboter, yummie!
Voorbereiden - 1 min
koken - 5 min
Totaal - 6 min
Gang: Amuse & Borrelhapje, Bijgerecht
Keuken: Mediterraan
Trefwoord: fornuisgerecht, snel, super makkelijk
Uit recept: 1 portie

Koolhydraten

1 gram koolhydraten per portie
Ingrediënten
Optioneel
Bereiden
  • Maak de garnalen schoon.
  • Verwijder het schilletje van de knoflooktenen en plet ze met een hakmes.
  • Bak de geplette tenen knoflook op laag vuur om en om in de olijfolie. Zet het vuur hoger en bak de garnalen in de knoflookolie aan beide zijden tot ze mooi roze zijn.
  • Hak een handje peterselie fijn. Serveer de garnalen met peterselie en giet de knoflookolie erover.
  • NB: ik had nog homemade kruidenboter staan.

© Uitgeverij Boekdelen Alle rechten voorbehouden. Teksten, recepten en/of afbeeldingen van blogs mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees meer over Auteursrecht op internet.

Veel kookplezier en vooral eet smakelijk! Laat je het even weten als je dit gemaakt hebt? Dat kan in de reacties onderaan elk recept of op onze Facebookpagina (post je foto!), Twitter, Pinterest of Insta met #koolhydraatarmrecept. Dank en liefs, Hans en Anna-Karina

Nutrition

Koolhydraten: 1g