Terug
+ servings
avocado bol met ei, keto avocado bun
Voeg toe aan verzameling

Avocado bol met ei, keto avocado bun

Ik zoek een restaurant waar deze overheerlijke avocado bol met ei op de menukaart staat. Ik zou zonder twijfel onmiddellijk zo'n keto avocado bun bestellen! Tot die tijd knutsel ik 'm zelf wel in elkaar.
Door: Anna-Karina van Denderen
Voorbereiden - 2 min
koken - 5 min
Totaal - 7 min
Gang: Lunch
Keuken: Europees
Trefwoord: groente, snel

Voedingswaarden

3 gram koolhydraten per portie
koolhydraten 3 g

Uit recept

1 bun

Ingrediënten

Bereiden

  • Splits het ei en bak het wit en de dooier apart als je een mooie lopende dooier wilt.
  • Halveer de avocado en verwijder de pit. Schep met een lepel de halve vruchten in z'n geheel uit de schil.
  • Beleg een avocadohelft met het ei, rasp er kaas over en dek af met de andere avocadohelft.
  • Strooi wat hennepzaad op een bordje en zet je bun erop. Bestrooi met sesamzaad en je avocado bol met ei is klaar om in te happen!

© Uitgeverij Boekdelen Alle rechten voorbehouden. Teksten, recepten en/of afbeeldingen van blogs mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees meer over Auteursrecht op internet.

Veel kookplezier en vooral eet smakelijk! Laat je het even weten als je dit gemaakt hebt? Dat kan in de reacties onderaan elk recept of op onze Facebookpagina (post je foto!), Twitter, Pinterest of Insta met #koolhydraatarmrecept. Dank en liefs, Hans en Anna-Karina