Terug
+ servings
pompoen fritters met kruidendip - Koolhydraatarm
Voeg toe aan verzameling

Pompoen fritters met kruidendip

Zo hé lekker joh! Koken moeilijk? Nou, nee hoor. Na een kwartiertje mocht ik een bord van deze fantastische pompoen fritters met kruidendip leeg smullen.
Door: Anna-Karina van Denderen
Voorbereiden - 5 min
koken - 15 min
Totaal - 20 min
Gang: Bijgerecht, Lunch
Keuken: Europees
Trefwoord: eiergerecht, groente

Voedingswaarden

5,5 gram koolhydraten hele recept incl. saus

Uit recept

4 stuks

Ingrediënten

KRUIDENDIP

Bereiden

  • Zet de heteluchtoven op 180 °C.
  • Rasp de gember en roer met een vork samen met de pompoen, de eieren en wat peterselie los. Breng op smaak met selderijzout.
  • Verdeel de massa over de 4 holtes van een goede Yorkshire puddingvorm. Zet 10 - 15 minuten of tot het ei gestold is in de oven. De tijd is ook afhankelijk van hoe snel je oven opgewarmd is.
  • KRUIDENDIP: Hak de kruiden en klop deze met de overige ingrediënten voor de kruidendip door elkaar. Proef en breng op smaak met sojasaus.
  • Warm of koud serveren met de kruidendip.

© Uitgeverij Boekdelen Alle rechten voorbehouden. Teksten, recepten en/of afbeeldingen van blogs mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees meer over Auteursrecht op internet.

Veel kookplezier en vooral eet smakelijk! Laat je het even weten als je dit gemaakt hebt? Dat kan in de reacties onderaan elk recept of op onze Facebookpagina (post je foto!), Twitter, Pinterest of Insta met #koolhydraatarmrecept. Dank en liefs, Hans en Anna-Karina