Terug
+ servings
sesam amandelpesto
Voeg toe aan verzameling

Sesam amandelpesto

Wij smeerden deze verrukkelijke sesam amandelpesto op plakken sappige gegrilde aubergine. We maakten er borrelrolletjes van. Beslist een aanrader!
Door: Hans van Deelen
Voorbereiden - 15 min
Totaal - 15 min
Gang: Amuse & Borrelhapje, Bijgerecht
Keuken: Europees
Trefwoord: dip, saus, dressing, smeer

Voedingswaarden

8 gram koolhydraten hele recept
koolhydraten 8 g

Uit recept

1 schaaltje

Ingrediënten

Bereiden

  • Snipper de halve ui en pers een teentje knoflook uit. Verzamel alle ingrediënten, behalve het zout. Doe ze van nat naar droog in een hoge kom.
  • Pureer alles met de staafmixer, of gebruik een keukenmachine.
  • Proef. Voeg naar eigen smaak zout toe. En misschien wat meer chilipoeder als je echt van pittig houdt. Glimlach als het je goedkeuring heeft gekregen.

© Uitgeverij Boekdelen Alle rechten voorbehouden. Teksten, recepten en/of afbeeldingen van blogs mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees meer over Auteursrecht op internet.

Veel kookplezier en vooral eet smakelijk! Laat je het even weten als je dit gemaakt hebt? Dat kan in de reacties onderaan elk recept of op onze Facebookpagina (post je foto!), Twitter, Pinterest of Insta met #koolhydraatarmrecept. Dank en liefs, Hans en Anna-Karina