Terug
+ servings
Chinese wokgroenten met garnalen
Voeg toe aan verzameling

Chinese wokgroenten met garnalen

Deze knapperige wokgroenten zijn bijzonder door de verse gember en knoflook. Met de sappige garnalen is het werkelijk een voortreffelijke verwenlunch.
Door: Anna-Karina van Denderen
Voorbereiden - 10 min
Totaal - 10 min
Gang: Lunch
Keuken: Oosters
Trefwoord: fornuisgerecht, kant-en-klaar

Voedingswaarden

10 gram koolhydraten per portie
koolhydraten 10 g

Uit recept

1 portie

Ingrediënten

Bereiden

  • Fruit de geperste knoflook en geraspte gember op laag vuur in wat ghee. Niet laten verbranden, dat wordt bitter.
  • Schep de wokgroenten en de garnalen erdoor en wok ze zo'n 4-6 minuten, zet het vuur wat hoger. Proef en breng op smaak met sojasaus.
  • Dien onmiddellijk op en neem er partjes limoen (of citroen) bij. Heerlijke verwenlunch. Als hoofdgerecht kan ook natuurlijk, geniet ervan!

© Uitgeverij Boekdelen Alle rechten voorbehouden. Teksten, recepten en/of afbeeldingen van blogs mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees meer over Auteursrecht op internet.

Veel kookplezier en vooral eet smakelijk! Laat je het even weten als je dit gemaakt hebt? Dat kan in de reacties onderaan elk recept of op onze Facebookpagina (post je foto!), Twitter, Pinterest of Insta met #koolhydraatarmrecept. Dank en liefs, Hans en Anna-Karina