Terug
+ servings
carpaccio van zalm
Voeg toe aan verzameling

Carpaccio van zalm

Carpaccio van zalm is een zeer smaakvolle koolhydraatarme lunch. Gezond met lekker veel verse sla erbij en extra avocado olie.
Door: Anna-Karina van Denderen
Voorbereiden - 10 min
Totaal - 10 min
Gang: Lunch
Keuken: Mediterraan
Trefwoord: vis

Voedingswaarden

2 gram koolhydraten per portie
koolhydraten 2 g

Uit recept

2 porties

Ingrediënten

Bereiden

  • Laat de zalm ongeveer 10 minuten op temperatuur komen, dat komt de smaak beslist ten goede!
  • Snijd ondertussen de komkommer in kleine blokjes. Maak de sla schoon. Snijd de cherrytomaatjes in kwarten. Hak de dille fijn.
  • Meng de basisdressing met een scheutje extra avocado olie. Schik de sla op een bord en verdeel de fijngesneden komkommer erover. Besprenkel ruim met de dressing.
  • Dek de salade af met de plakjes zalm. Verdeel de kwarten cherrytomaatjes erover en rasp er grof Parmezaanse kaas op. Tot slot de vers gehakte dille.
  • Nu snel genieten van dit armzalige dieet :-D. Sterkte hè?

© Uitgeverij Boekdelen Alle rechten voorbehouden. Teksten, recepten en/of afbeeldingen van blogs mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees meer over Auteursrecht op internet.

Veel kookplezier en vooral eet smakelijk! Laat je het even weten als je dit gemaakt hebt? Dat kan in de reacties onderaan elk recept of op onze Facebookpagina (post je foto!), Twitter, Pinterest of Insta met #koolhydraatarmrecept. Dank en liefs, Hans en Anna-Karina