Terug
+ servings
eiwrap met spinazie
Voeg toe aan verzameling

Eiwrap met spinazie

Op zoek naar een heerlijk, voedzaam, zondags ontbijt of brunch? Tover deze romige eiwrap met spinazie dan eens in een mum van tijd op tafel!
Door: Anna-Karina van Denderen
Voorbereiden - 5 min
koken - 5 min
Totaal - 10 min
Gang: Lunch, Ontbijt
Keuken: Europees
Trefwoord: eiergerecht, groente

Voedingswaarden

3,5 gram koolhydraten per portie
koolhydraten 3.5 g

Uit recept

1 portie

Ingrediënten

SMEERSEL

VULLING

Bereiden

  • Klop de eieren 2 minuten met de amandelmelk, paprikavlokken en zout en peper. Bak het in een grote koekenpan met olie, dan krijg je een mooie dunne wrap. Laat rustig stollen op laag vuur.
  • Roer ondertussen de ricotta, roomkaas met citroenrasp tot een fris smeersel. (Optioneel gebruik je ook knoflook, maar sommigen zullen dit te heftig vinden voor het ontbijt...)
  • Bak in een andere koekenpan de champignons (zonder vet) op hoog vuur tot ze vocht beginnen te verliezen. Haal ze eruit en houd apart. Laat in deze pan met wat olie de spinazie snel slinken.
  • Laat de wrap op een bord glijden, besmeer de helft met het citroen-ricotta mengsel. Verdeel de spinazie en de champignons erover en geniet. Mooie dag gewenst!

© Uitgeverij Boekdelen Alle rechten voorbehouden. Teksten, recepten en/of afbeeldingen van blogs mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees meer over Auteursrecht op internet.

Veel kookplezier en vooral eet smakelijk! Laat je het even weten als je dit gemaakt hebt? Dat kan in de reacties onderaan elk recept of op onze Facebookpagina (post je foto!), Twitter, Pinterest of Insta met #koolhydraatarmrecept. Dank en liefs, Hans en Anna-Karina