Terug
+ servings
Italiaans gekruid roerei
Voeg toe aan verzameling

Italiaans gekruid roerei

Mijn enige probleem hiermee: hoe zet ik mijn Italiaans gekruid roerei nou een beetje charmant op de foto? Het blijft natuurlijk een rommeltje op je bord, maar wel een heel lekker rommeltje. Prettig weekend!
Door: Anna-Karina van Denderen
Voorbereiden - 2 min
koken - 5 min
Totaal - 7 min
Gang: Lunch, Ontbijt
Keuken: Mediterraan
Trefwoord: eiergerecht

Voedingswaarden

3,5 gram koolhydraten per portie
koolhydraten 3.5 g

Uit recept

1 portie

Ingrediënten

Garneren

Bereiden

  • Bak de stukjes tomaat en courgette in wat (harissa olie) olie.
  • Klop de eieren los met Italiaanse kruiden en selderijzout.
  • Was en droog de slabladeren en leg ze op een bord.
  • Giet het eimengsel bij de groenten in de pan en roer met een spatel tot het ei net gestold is. Dan is het ook direct klaar en nog smeuïg. Lang bakken maakt je roerei taai, droog en rubberachtig.
  • Schep je roerei op de slabladen en strooi er een hand vers geknipte basilicumkers over. Eet smakelijk en goed weekend (of doordeweekse dag)!

© Uitgeverij Boekdelen Alle rechten voorbehouden. Teksten, recepten en/of afbeeldingen van blogs mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees meer over Auteursrecht op internet.

Veel kookplezier en vooral eet smakelijk! Laat je het even weten als je dit gemaakt hebt? Dat kan in de reacties onderaan elk recept of op onze Facebookpagina (post je foto!), Twitter, Pinterest of Insta met #koolhydraatarmrecept. Dank en liefs, Hans en Anna-Karina