Terug
+ servings
chocolade cakepops
Voeg toe aan verzameling

Chocolade cakepops

Heerlijke chocolade cakepops, met weinig ingrediënten en ongelooflijk makkelijk te maken. Geen cakepop vorm? Ze kunnen ook prima in een mini muffinvorm.
Door: Anna-Karina van Denderen
Voorbereiden - 10 min
koken - 25 min
Totaal - 35 min
Gang: Nagerecht - Toetje - Dessert, Ontbijt, Tussendoortje (zoet)
Keuken: Europees, Overig
Trefwoord: gebak zoet, koek en snoep, muffins

Voedingswaarden

0,15 gram koolhydraten per stuk, zonder vulling
koolhydraten 0.15 g

Uit recept

34 stuks

Ingrediënten

Bereiden

  • Verwarm de heteluchtoven voor op 180 °C en vet de holtes in. (cakepops of mini muffin, gebruik eventueel een lage ovenschaal en snijd de koek in stukjes)
  • Klop de eieren los met Griekse yoghurt en een snuf zout. Meng dit met het cacaopoeder en bakpoeder tot een schenkbaar beslag. Proef en voeg zoetstof naar smaak toe.
    chocolade cakepops
  • Vul de holtes tot een stukje onder de rand. Indien je een cakepopvorm gebruikt: druk het deksel van de cakepopvorm er goed op.
  • Bak de cakepops 20-25 minuten tot ze gaar zijn.
  • Voor vul- en versiertips zie de tekst op https://www.koolhydraatarmrecept.nl/chocolade-cakepops/.

© Uitgeverij Boekdelen Alle rechten voorbehouden. Teksten, recepten en/of afbeeldingen van blogs mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees meer over Auteursrecht op internet.

Veel kookplezier en vooral eet smakelijk! Laat je het even weten als je dit gemaakt hebt? Dat kan in de reacties onderaan elk recept of op onze Facebookpagina (post je foto!), Twitter, Pinterest of Insta met #koolhydraatarmrecept. Dank en liefs, Hans en Anna-Karina