Terug
+ servings
mascarpone met rood fruit
Voeg toe aan verzameling

Mascarpone met rood fruit

Pure verwenneritus toch dit toetje van mascarpone met rood fruit. Van tevoren maken, tegen de tijd dat je klaar bent met eten is het fruit ontdooid, of maak het fruit warm!
Door: Anna-Karina van Denderen
Voorbereiden - 5 min
Fruit ontdooien - 30 min
Totaal - 35 min
Gang: Nagerecht - Toetje - Dessert
Keuken: Overig
Trefwoord: snel, zuivel

Voedingswaarden

3,9 gram koolhydraten per portie
koolhydraten 3.9 g

Uit recept

2 porties

Ingrediënten

Garneren

Bereiden

  • Verdeel het rode fruit over 2 glazen, houd een paar vruchtjes achter voor de garnering.
  • Klop de mascarpone los met zoetstof naar smaak. Verdeel het over de twee glazen. Hak pistachenootjes en bestrooi de mascarpone ermee. Maak af met een mooi topje munt.
  • Laat 30 minuten op kamertemperatuur staan om het fruit te ontdooien. Of bewaar tot gebruik in de koelkast als je vers fruit hebt.

© Uitgeverij Boekdelen Alle rechten voorbehouden. Teksten, recepten en/of afbeeldingen van blogs mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees meer over Auteursrecht op internet.

Veel kookplezier en vooral eet smakelijk! Laat je het even weten als je dit gemaakt hebt? Dat kan in de reacties onderaan elk recept of op onze Facebookpagina (post je foto!), Twitter, Pinterest of Insta met #koolhydraatarmrecept. Dank en liefs, Hans en Anna-Karina