Go Back
+ servings
spruitjes met walnoot en geitenkaas
Voeg toe aan verzameling

Spruitjes met walnoot en geitenkaas

Het 'geheim' van de spruitjes met walnoot en geitenkaas zit wat mij betreft ook in het snufje kaneel, dat is echt bijzonder subtiel en verrassend. Aanrader!
Voorbereiden - 5 min
koken - 15 min
Totaal - 20 min
Gang: Bijgerecht
Keuken: Europees
Trefwoord: groente
Uit recept: 4 porties

Koolhydraten

6,4 gram koolhydraten per portie
Ingrediënten
Bereiden
  • Maak de spruitjes schoon en kook ze in 10 minuten beetgaar.
  • Hak de walnoten. Rooster ze in een droge koekenpan en laat afkoelen op een bord.
  • Roer een klontje boter door de spruitjes samen met een snufje kaneel (weinig is echt genoeg!) en een snufje nootmuskaat.
  • Verkruimel de geitenkaas erover. Bestrooi vervolgens met de walnoten en maal er peper en zout naar smaak over.
  • Je vingers erbij aflikken mag wat mij betreft!

© Uitgeverij Boekdelen Alle rechten voorbehouden. Teksten, recepten en/of afbeeldingen van blogs mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees meer over Auteursrecht op internet.

Veel kookplezier en vooral eet smakelijk! Laat je het even weten als je dit gemaakt hebt? Dat kan in de reacties onderaan elk recept of op onze Facebookpagina (post je foto!), Twitter, Pinterest of Insta met #koolhydraatarmrecept. Dank en liefs, Hans en Anna-Karina

Nutrition

Koolhydraten: 6.4g