Go Back
+ servings
avocado kokospudding
Voeg toe aan verzameling

Avocado kokos toetje

Wil je een ongebruikelijk maar delicate smaak beleven? Probeer dan maar eens dit avocado kokos toetje. Het is een ongelooflijk romig zalfje, avocado en kokos zijn beiden al tongstrelend lekker, samen is het echt... nou ja, valt moeilijk uit te leggen. Echt heel bijzonder, gewoon zelf proberen!
Voorbereiden - 5 min
Totaal - 5 min
Gang: Nagerecht - Toetje - Dessert, Tussendoortje (zoet)
Keuken: Amerikaans N/Z
Trefwoord: snel
Uit recept: 2 porties

Koolhydraten

3,1 gram koolhydraten per portie
Ingrediënten
Garnering
Bereiden
  • Pureer met een staafmixer de kokosmelk samen met het vruchtvlees van de avocado, snufje zout en een scheutje limoensap tot een romig zalfje. Proef en breng op smaak met zoetstof en limoensap.
  • Rasp wat chocolade met een kaasschaaf. Rooster amandelschaafsel (of pistache) in een droge pan.
  • Schep het toetje in een schaaltje of glas en garneer met chocolade en amandelschaafsel.
Optioneel, meng er 2 tl cacaopoeder door voor een soort chocolade mousse.
  • Lekker lang over doen en uitgebreid proeven en genieten!

© Uitgeverij Boekdelen Alle rechten voorbehouden. Teksten, recepten en/of afbeeldingen van blogs mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees meer over Auteursrecht op internet.

Veel kookplezier en vooral eet smakelijk! Laat je het even weten als je dit gemaakt hebt? Dat kan in de reacties onderaan elk recept of op onze Facebookpagina (post je foto!), Twitter, Pinterest of Insta met #koolhydraatarmrecept. Dank en liefs, Hans en Anna-Karina

Nutrition

Koolhydraten: 3.1g