Go Back
+ servings
extra gevulde boerenomelet
Voeg toe aan verzameling

Extra gevulde boerenomelet

Voor deze extra gevulde boerenomelet hoef je weinig te kunnen eigenlijk. Ook voor zelfbenoemde lousy cooks beslist haalbaar (ik noem geen namen 🤐). Kwestie van de groente aanbakken, eieren kloppen en erbij doen. Gewoon laten stollen en klaar, kind kan de was doen.
Voorbereiden - 5 min
koken - 15 min
Totaal - 20 min
Gang: Lunch, Ontbijt
Keuken: Europees
Trefwoord: eiergerecht, omelet

Koolhydraten en hoeveelheid

3 gram koolhydraten per portie
Uit recept: 2 porties

Ingrediënten

Garneren met

Bereiden

  • Verwarm een scheut olijfolie in een koekenpan. Borstel de champignons schoon en snijd ze boven de pan in plakjes. Voeg de boerensoepgroente toe en bak samen 3 minuten al omscheppend. Draai het vuur laag.
  • Klop de eieren met de spaghettikruiden en verdeel dit gelijkmatig over de groenten. Laat met een deksel op de pan 6 minuten op laag vuur garen. Rasp vervolgens de kaas erover en laat nog eens 6 minuten garen.
    (De spaghettikruiden bestaan uit gedroogde ui, peterselie, tomaat, kappertjes, knoflook, olijven en oregano. Gekocht bij Pit & Pit en ze bevatten verder geen additieven).
  • Serveer de gevulde boerenomelet met wat vers gesneden selderij en een beetje sla. Grote eters kunnen er uiteraard koolhydraatarm brood bij eten!

© Uitgeverij Boekdelen Alle rechten voorbehouden. Teksten, recepten en/of afbeeldingen van blogs mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees meer over Auteursrecht op internet.

Veel kookplezier en vooral eet smakelijk! Laat je het even weten als je dit gemaakt hebt? Dat kan in de reacties onderaan elk recept of op onze Facebookpagina (post je foto!), Twitter, Pinterest of Insta met #koolhydraatarmrecept. Dank en liefs, Hans en Anna-Karina