Terug
+ servings
gevulde paprikaatjes
Voeg toe aan verzameling

Gevulde paprikaatjes

Dat zoete van de paprika combineert heerlijk met de pittige blauwaderkaas. Supermakkelijke gevulde paprikaatjes! Kan ook met kruidenroomkaas.
Door: Anna-Karina van Denderen
Voorbereiden - 10 min
Totaal - 10 min
Gang: Amuse & Borrelhapje, Tussendoortje (hartig)
Keuken: Europees
Trefwoord: knutselen in de keuken

Voedingswaarden

0,95 gram koolhydraten per halve
koolhydraten 0.95 g

Uit recept

8 halve

Ingrediënten

Garneren

Bereiden

  • Halveer eerst de paprikaatjes overlangs en verwijder de zaadlijsten. Spoel vervolgens af onder de koude kraan.
  • Roer daarna beide soorten kaas met slagroom tot een zalfje. Vul de paprikaatjes met dit mengsel. Garneer tot slot met twee sprietjes bieslook. Serveer de gevulde paprikaatjes op een schaaltje.

© Uitgeverij Boekdelen Alle rechten voorbehouden. Teksten, recepten en/of afbeeldingen van blogs mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees meer over Auteursrecht op internet.

Veel kookplezier en vooral eet smakelijk! Laat je het even weten als je dit gemaakt hebt? Dat kan in de reacties onderaan elk recept of op onze Facebookpagina (post je foto!), Twitter, Pinterest of Insta met #koolhydraatarmrecept. Dank en liefs, Hans en Anna-Karina