Go Back
+ servings
paksoi frittata met camembert
Voeg toe aan verzameling

Paksoi frittata met camembert

Binnen no time een stevig ontbijt waar je de hele ochtend mee door kan: paksoi frittata met camembert. Gebruik het liefst pittige overrijpe camembert.
Voorbereiden - 5 min
koken - 8 min
Totaal - 13 min
Gang: Lunch, Ontbijt
Keuken: Europees
Trefwoord: eiergerecht, fornuisgerecht, frittata, no waste
Uit recept: 1 portie

Koolhydraten

0,5 gram koolhydraten hele recept
Ingrediënten
Bereiden
  • Was de paksoi, snijd in stukjes en bak 2 minuten in wat olie. Kluts ondertussen de eieren goed los met kerrie en peper en een beetje zout. Klop niet te kort, 1 minuut is niet overdreven.
  • Giet het eiermengsel over de paksoi en laat even over de bodem 'lopen' zodat het ei goed verdeeld wordt. Laat met een deksel op de pan ongeveer in 4 minuten zachtjes stollen.
  • Leg de plakken camembert erop en laat 2 minuten smelten.
  • Eet de paksoi frittata met camembert zo of neem er een koolhydraat sneetje brood bij. Goedemorgen & een mooie dag gewenst!

© Uitgeverij Boekdelen Alle rechten voorbehouden. Teksten, recepten en/of afbeeldingen van blogs mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees meer over Auteursrecht op internet.

Veel kookplezier en vooral eet smakelijk! Laat je het even weten als je dit gemaakt hebt? Dat kan in de reacties onderaan elk recept of op onze Facebookpagina (post je foto!), Twitter, Pinterest of Insta met #koolhydraatarmrecept. Dank en liefs, Hans en Anna-Karina

Nutrition

Koolhydraten: 0.5g