Terug
+ servings
knolselderij röstikoekjes
Voeg toe aan verzameling

Rösti van knolselderij met yoghurtdip

Verrassend lekkere rösti van knolselderij , deze moet je echt proberen! Het kruidig zoet met het pittige van de mierikswortel past perfect bij elkaar.
Door: Anna-Karina van Denderen
Voorbereiden - 10 min
koken - 10 min
Totaal - 20 min
Gang: Bijgerecht, Lunch, Tussendoortje (hartig)
Keuken: Europees
Trefwoord: foodswap

Voedingswaarden

1,25 gram koolhydraten per koekje
koolhydraten 1.25 g

Uit recept

8 röstikoekjes

Ingrediënten

Saus

Bereiden

VOORBEREIDEN
  • Schil en rasp de knolselderij grof.
  • Klop het ei los met wat peper en zout en meng hier de geraspte knolselderij doorheen. Strooi amandelmeel erover en meng alles goed door elkaar.
BAKKEN
  • Doe een ruime hoeveelheid olie in de pan en schep bergjes knolselderij in je pan. Druk de bergjes stevig plat met een pannenkoekmes. Draai de koekjes pas om als ze voldoende stevig zijn. Bak de röstikoekjes aan beide kanten mooi goudgeel.
SAUS
  • Voor de saus meng je (Griekse) yoghurt, roomkaas, mierikswortel en dille door elkaar. Maak de saus zo pittig als je wilt, als je dat niet wilt, dan dus weglaten of heel weinig gebruiken.
  • Dip de rösti van knolselderij in het sausje. Smullen maar!

© Uitgeverij Boekdelen Alle rechten voorbehouden. Teksten, recepten en/of afbeeldingen van blogs mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees meer over Auteursrecht op internet.

Veel kookplezier en vooral eet smakelijk! Laat je het even weten als je dit gemaakt hebt? Dat kan in de reacties onderaan elk recept of op onze Facebookpagina (post je foto!), Twitter, Pinterest of Insta met #koolhydraatarmrecept. Dank en liefs, Hans en Anna-Karina