Go Back
bleekselderij met sesamzaad
Voeg toe aan verzameling

Bleekselderij met sesamzaad

Deze snelle bleekselderij met sesamzaad is een bijzonder makkelijk bijgerecht voor als je een paar stengels bleekselderij over hebt. Altijd goed bij een stukje vis ofzo.
Voorbereiden - 2 min
koken - 7 min
Totaal - 9 min
Gang: Bijgerecht
Keuken: Europees
Trefwoord: snel

Koolhydraten

1,8 gram koolhydraten per portie
Ingredi├źnten
Bereiden
  • Was de bleekselderij en snijd de stengels in kleine elleboogjes. Bewaar wat van het blad voor de garnering. Kook de bleekselderij zonder zout in 5 minuten beetgaar.
  • Rooster ondertussen het sesamzaad in een droge pan goudbruin.
  • Giet bleekselderij af, stoom droog en meng met het sesamzaad, sojasaus en een kneepje citroensap. Dien onmiddellijk op met een takje groen en geniet!

┬ę Uitgeverij Boekdelen Alle rechten voorbehouden. Teksten, recepten en/of afbeeldingen van blogs mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees meer over Auteursrecht op internet.

Veel kookplezier en vooral eet smakelijk! Laat je het even weten als je dit gemaakt hebt? Dat kan in de reacties onderaan elk recept of op onze Facebookpagina (post je foto!), Twitter, Pinterest of Insta met #koolhydraatarmrecept. Dank en liefs, Hans en Anna-Karina

Nutrition

Koolhydraten: 1.8g