Terug
+ servings
pindarotsjes - koolhydraatarm
Voeg toe aan verzameling

Pindarotsjes

Pindarotsjes van bijvoorbeeld een notenkraam bevatten 40 gr. khd per 100 gram. Dit recept is slechts 14,4 gr. khd, zo heb je twee-en-half keer zoveel lekkers!
Door: Anna-Karina van Denderen
Voorbereiden - 5 min
koken - 5 min
Uitharden - 30 min
Totaal - 40 min
Gang: Tussendoortje (zoet)
Keuken: Overig
Trefwoord: gebak zoet, koek en snoep

Voedingswaarden

2,4 gram koolhydraten per stuk

Uit recept

15 stuks (250 gram)

Ingrediënten

OPTIONEEL

Bereiden

  • Smelt de chocolade au bain marie. Halveer eventuele grote pinda's en roer de pinda's door de chocolade.
  • Schep de warme pindamassa in bergjes op een stuk bakpapier, garneer eventueel met een blanke halve pinda en laat uitharden. Ik zette het afgedekt 30 minuten in de schuur, dat ging sneller dan op kamertemperatuur.

© Uitgeverij Boekdelen Alle rechten voorbehouden. Teksten, recepten en/of afbeeldingen van blogs mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees meer over Auteursrecht op internet.

Veel kookplezier en vooral eet smakelijk! Laat je het even weten als je dit gemaakt hebt? Dat kan in de reacties onderaan elk recept of op onze Facebookpagina (post je foto!), Twitter, Pinterest of Insta met #koolhydraatarmrecept. Dank en liefs, Hans en Anna-Karina