Terug
+ servings
hartige cakepops gevuld
Voeg toe aan verzameling

Hartige cakepops met geitenkaas en bieslook

Half uurtje over? Dat is precies genoeg tijd om deze prachtige hartige cakepops met geitenkaas, bieslook en mosterdvulling te maken.
Door: Anna-Karina van Denderen
Voorbereiden - 10 min
koken - 25 min
Totaal - 35 min
Gang: Amuse & Borrelhapje, Tussendoortje (hartig)
Keuken: Europees
Trefwoord: brood & crackers, knutselen in de keuken

Voedingswaarden

0,15 gram koolhydraten per stuk

Uit recept

20 stuks

Ingrediënten

Bereiden

  • Verwarm de heteluchtoven voor op 180 °C.
  • Kluts de eieren los met slagroom, schep een paar lepels van dit mengsel bij de geitenkaas en maak zo de kaas wat vloeibaarder. Meng dan het kaasmengsel goed door het eimengsel en doe de overige ingrediënten erbij behalve de mosterd!
  • Vul de vormpjes (neem de helft zonder gaatjes) tot onder de rand met beslag. Druk met een lepeltje een klein kloddertje mosterd naar het midden. Druk het deksel met de gaatjes er strak bovenop.
  • Bak de hartige cakepops 20-25 minuten. Haal de vorm los, laat ietsje afkoelen en steek de stokjes erin.
  • Eet ze van het stokje, of versier en vul ze, zie tips in de tekst. Eet smakelijk!

© Uitgeverij Boekdelen Alle rechten voorbehouden. Teksten, recepten en/of afbeeldingen van blogs mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees meer over Auteursrecht op internet.

Veel kookplezier en vooral eet smakelijk! Laat je het even weten als je dit gemaakt hebt? Dat kan in de reacties onderaan elk recept of op onze Facebookpagina (post je foto!), Twitter, Pinterest of Insta met #koolhydraatarmrecept. Dank en liefs, Hans en Anna-Karina