Go Back
+ servings
spinazie met reuzengarnalen
Voeg toe aan verzameling

Spinazie met reuzengarnalen

Voorbereiden - 5 min
koken - 5 min
Totaal - 10 min
Gang: Bijgerecht, Lunch
Keuken: Mediterraan
Trefwoord: fornuisgerecht
Uit recept: 1 portie

Koolhydraten

4 gram koolhydraten per portie
Ingrediënten
Bereiden
  • Snijd de paprika in kleine stukjes en bak ze in een ruime koekenpan. Voeg de spinazie toe en laat snel slinken. Pers het teentje knoflook erboven uit. Proef en breng op smaak met peper en zout.
  • Bak in een ander pannetje de garnalen, al omscheppend tot ze gaar zijn. (Als ze ondoorzichtig zijn en mooi roze zijn ze goed.
  • Schep de spinazie met een schuimspaan op een bord, leg de garnalen erop en verkruimel er wat geitenkaas over.
  • Prachtig toch? En nu smullen maar, geniet ervan!

© Uitgeverij Boekdelen Alle rechten voorbehouden. Teksten, recepten en/of afbeeldingen van blogs mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees meer over Auteursrecht op internet.

Veel kookplezier en vooral eet smakelijk! Laat je het even weten als je dit gemaakt hebt? Dat kan in de reacties onderaan elk recept of op onze Facebookpagina (post je foto!), Twitter, Pinterest of Insta met #koolhydraatarmrecept. Dank en liefs, Hans en Anna-Karina

Nutrition

Koolhydraten: 4g