Go Back
+ servings
Viskoekjes
Voeg toe aan verzameling

Viskoekjes, feestelijke mini muffin

Mini viskoekjes zijn trouwens ook uitstekend geschikt als gezonde snack op een feestje. Of met zeekraal met venkel en je hebt een volledige maaltijd!
Voorbereiden - 15 min
koken - 25 min
Totaal - 40 min
Gang: Amuse & Borrelhapje, Tussendoortje (hartig)
Keuken: Europees
Trefwoord: oven
Uit recept: 24 stuks (mini muffins)

Koolhydraten

0,3 gram koolhydraten per stuk
Ingrediënten
Bereiden
  • Snijd de paprika heel fijn. Snijd de bosuitjes in ringen. Hak knoflook en gember fijn of pers door de knoflookpers.
  • Verwarm de hetelucht oven voor op 180 °C en vet 2 x 12 mini-muffinvormpjes in.
  • Snijd de kabeljauw grof en maal fijn in de keukenmachine. Schep de fijngesneden bosui en paprika, knoflook, gember, vissaus, citroensap, ei en kokosmeel door het vismengsel. Kokosmeel neemt veel vocht op, matig toevoegen. Laat alles -kort- nog even draaien.
  • Meng met de hand de geknipte peterselie, sambal, peper en zout er naar smaak door.
  • Verdeel het mengsel over de 24 holtes.
  • Bak de viskoekjes 20-25 minuten in de oven of tot ze beginnen te bruinen.
  • Kan zowel warm als koud gegeten worden.

© Uitgeverij Boekdelen Alle rechten voorbehouden. Teksten, recepten en/of afbeeldingen van blogs mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees meer over Auteursrecht op internet.

Veel kookplezier en vooral eet smakelijk! Laat je het even weten als je dit gemaakt hebt? Dat kan in de reacties onderaan elk recept of op onze Facebookpagina (post je foto!), Twitter, Pinterest of Insta met #koolhydraatarmrecept. Dank en liefs, Hans en Anna-Karina

Nutrition

Koolhydraten: 0.3g