Go Back
+ servings
carpaccio van rode biet
Voeg toe aan verzameling

Carpaccio van rode biet

Voorbereiden - 10 min
Totaal - 10 min
Gang: Lunch
Keuken: Mediterraan
Trefwoord: foodswap
Uit recept: 1 portie

Koolhydraten

8,8 gram koolhydraten per portie
Ingrediënten
Bereiden
  • Schaaf het bietje in dunne plakken en schik ze op een bord.
  • Snijd 3 partjes uit de sinaasappel (velletje eraf) halveer ze en verdeel samen met brokjes geitenkaas over de bieten.
  • Snijd drie à vier blaadjes basilicum in dunne repen en verdeel over de carpaccio van rode biet.
  • Strooi de grof gehakte pistachenoten erover en besprenkel alles met wat goede olijfolie en een paar druppels lekkere balsamicoazijn! Maal er ten slotte nog wat peper en zout over.
  • Een blijvertje hoor...!

© Uitgeverij Boekdelen Alle rechten voorbehouden. Teksten, recepten en/of afbeeldingen van blogs mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees meer over Auteursrecht op internet.

Veel kookplezier en vooral eet smakelijk! Laat je het even weten als je dit gemaakt hebt? Dat kan in de reacties onderaan elk recept of op onze Facebookpagina (post je foto!), Twitter, Pinterest of Insta met #koolhydraatarmrecept. Dank en liefs, Hans en Anna-Karina