Go Back
+ servings
Oopsies met guacamole
Voeg toe aan verzameling

Oopsies met guacamole

Oopsies lenen zich uitstekend voor allerlei experimenten. Deze oopsies met guacamole zijn leuk als snack of feesthapje bij ‘de borrel’.
Voorbereiden - 15 min
koken - 25 min
Totaal - 40 min
Gang: Amuse & Borrelhapje, Tussendoortje (hartig)
Keuken: Europees
Trefwoord: brood & crackers
Uit recept: 2 porties à 3 stuks

Koolhydraten

1,35 gram koolhydraten per portie van 3 stuks
Ingrediënten
OOPSIES, zie onder voor recept
Garneren
Bereiden
  • Volg het recept van de basis oopsies, maar voeg aan (een deel van) het eimengsel kerrie, chilipoeder en sesamzaad toe zodat je een pittige basis hebt. 0,6 khd
  • Prak de avocado door de roomkaas en voeg zout en peper naar smaak toe.
  • Volg voorde peterseliepesto het recept voor zelfgemaakte pesto Genova, maar neem in plaats van basilicum peterselie. (boerenkool of rucola kan ook)
  • Besmeer de oopsies rijkelijk met de guacamole en beleg met een stukje tomaat, daarbovenop een kloddertje pure homemade pesto en een sprinkle sesamzaad. Smul ze!

© Uitgeverij Boekdelen Alle rechten voorbehouden. Teksten, recepten en/of afbeeldingen van blogs mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees meer over Auteursrecht op internet.

Veel kookplezier en vooral eet smakelijk! Laat je het even weten als je dit gemaakt hebt? Dat kan in de reacties onderaan elk recept of op onze Facebookpagina (post je foto!), Twitter, Pinterest of Insta met #koolhydraatarmrecept. Dank en liefs, Hans en Anna-Karina