winnaars bezoekersrecept

Winnaars gratis kookboek!

Het was voor ons een experimentje, maar jeetje echt lieve mensen, wat een succes!! Er zijn maar liefst 15 recepten ingestuurd in de afgelopen twee weken. Hartelijk dank aan alle inzenders. Omdat wij en jullie het zo leuk vonden hebben we besloten gewoon elke maand een bezoekersrecept van de maand te kiezen uit alle inzendingen van die maand! En we geven dus elke maand gewoon een gesigneerd kookboek weg! Wil je ook meedoen? Stuur je recept met foto(!) in via dit formulier

Verantwoording…

7 Bezoekersrecepten staan al online, daaruit kozen we de drie winnaars, zie onder.  Daarnaast staan er nog 3 leuke recepten in de planning voor de komende periode en voor 2 recepten ontvangen we binnenkort hopelijk nog een foto. Die 5 inzenders dingen allemaal mee voor het Bezoekersrecept van de maand juni! De overige 3 recepten waren helaas niet geschikt voor publicatie. Want recepten waarbij geen hoeveelheden bij ingrediënten worden genoemd of recepten die niet koolhydraatarm zijn, zullen we niet publiceren. 

Tatarataaaaa en de winnende recepten zijn…

Deze eerste keer hebben we voor de maand mei 3 winnaars uitgekozen.
Van harte gefeliciteerd: Samantha, Kirsten en Leida!

We nemen per e-mail contact met jullie op om te vragen naar jullie adresgegevens en welk kookboek jullie willen ontvangen. 
Je vindt de winnende recepten hier:

 

winnaars bezoekersrecept

(Gezien 26 keer, 1 vandaag)

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ken je onze Facebook pagina al?

Like