Weekmenu – Leeg

leeg weekmenu

Sommige mensen vinden het lastig om binnen het KOOKSCHRIFT een eigen weekmenu op te zetten. We hebben een leeg weekmenu voor je ontworpen. Voor tips bij het samenstellen van je eigen weekmenu kijk je in dit artikel.

Psst… ook publiceren we –vanaf januari 2022– 12 x een nieuw weekmenu, ze verschijnen elke zondag online. Je kunt onze kant-en-klaar weekmenu’s met 1 klik opslaan in je kookschrift en ze daar eventueel nog helemaal aanpassen aan je eigen wens. We beginnen met 12 weken en bij voldoende belangstelling gaan we ermee door.

Vullen en aanpassen van het weekmenu

In je eigen KOOKSCHRIFT kun je dit blanco weekmenu vullen met je favoriete recepten. De voedingswaarden worden automatisch opgeteld tot dagtotaal. Hernoemen met een eigen naam en klaar! Zo maak je bijvoorbeeld winter- en zomerweekmenu’s met groenten van het seizoen. Of strenge en minder strenge weken. Je kunt een kopie van het blanco weekmenu toevoegen aan je eigen KOOKSCHRIFT met deze knop:

Klik op de titels, bekijk de inkijkexemplaren en lees er alles over!

Onze 3 bestsellende kookboeken!

(die eerste is koolhydraatarm kookboek van het jaar 2021)

Lekker & makkelijk Koolhydraatarm, ISBN 9789082659801
Gewoon Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659818
Verrukkelijk Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659870

Kookboek bestellen?

Al onze kookboeken worden in eigen beheer uitgegeven via Hans zijn eigen Uitgeverij Boekdelen. Daarnaast zijn ze ook gewoon te koop via de reguliere boekhandels in Nederland en België. Steun bij voorkeur je lokale boekhandel! Mochten die het niet op voorraad hebben kunnen ze het altijd (gratis) voor je bestellen. Ook in online winkels kun je onze boeken bestellen. Bijvoorbeeld via Bazarow.com,  Libris Bookspot of Bruna, verzenden is overal gratis! In België zijn de boeken te koop via o.a. de Standaard Boekhandels. Natuurlijk staan de boeken ook bij Bol.com in de etalage. 

Draag je ons een warm hart toe en wil je ons heel direct steunen? Of wil je het boek cadeau geven en/of laten signeren dan kun je het het best bestellen via ons eigen Boekdelen winkeltje op Boekdelen.com:


Scroll naar boven