Weekmenu 9

weekmenu 9

Alle maaltijden voor het weekmenu 9 zijn al ingevuld met lekkere koolhydraatarme en keto recepten. Je kunt het hele weekmenu in 1 x opslaan in je kookschrift met de knop hieronder. Eet je op een bepaalde dag liever iets anders? Dat kan, in je eigen kookschrift kun je gerechten dan wisselen, verwijderen en/of dingen erbij zetten. Geen enkel probleem!

Veilig & gezond koolhydraatarm

Om veilig en gezond koolhydraatarm te eten is een bepaalde verhouding tussen koolhydraten, eiwitten en vetten in je menu belangrijk. Eet je bijvoorbeeld veel te weinig (liefst plantaardige) eiwitten in verhouding tot vetten dan kan je lichaam de eiwitten uit je spieren gaan verbranden. En die spierafbraak wil je natuurlijk niet! Je wilt vet gaan verbranden. Om dat kunnen moet je juist meer vet consumeren. Dan kan je lichaam overschakelen op vetverbranding en kun je in ketose komen. Eet je wel koolhydraatarm maar ben je niet in ketose (omdat je bijvoorbeeld toch regelmatig ‘zondigt’) dan loop je het risico dat dit dieet op termijn juist ongezond voor je is. Bereken je persoonlijke verhoudingen koolhydraten/eiwitten/vetten met onze keto calculator.

Spelen met eiwit en vet

We zetten heel bewust geen tussendoortjes in onze weekmenu’s. Immers die zijn juist ideaal om mee te spelen. Plan je tussendoortjes voor weekmenu 9 zelf in om in de buurt van je persoonlijke dagtotaal te komen. Veel voorkomend is dat mensen te weinig vet eten. Eet jij ook vet te weinig volgens de keto calculator? Plan een paar lekkere keto vetbommen in. Kom je niet aan je eiwitten? Voeg eenvoudig een schep whey-eiwit toe aan je kommetje yoghurt.

Deze weekmenu 9 recepten vind je ook in Verrukkelijk Koolhydraatarm (ons 3e kookboek)

De hoofdgerechten van weekmenu 9

Wat vind jij hiervan?

Geef de recepten sterren!

Heb je vragen, wil je reageren of een leuke foto showen? Dat kan via e-mail of op onze Facebookpagina, Pinterest of Instagram
Dat vinden wij en anderen namelijk heel leuk & alvast dank.
Of tag ons op de socials met #KoolhydraatarmRecept


Interessant? Deel gerust!


Klik op de titels, bekijk de inkijkexemplaren en lees er alles over!

Onze 3 bestsellende kookboeken!

Lekker & makkelijk Koolhydraatarm, ISBN 9789082659801
Gewoon Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659818
Verrukkelijk Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659870

Kookboek bestellen?

Al onze kookboeken worden in eigen beheer uitgegeven via Hans zijn eigen Uitgeverij Boekdelen. Daarnaast zijn ze ook gewoon te koop via de reguliere boekhandels in Nederland en België. Steun bij voorkeur je lokale boekhandel! Mochten die het niet op voorraad hebben kunnen ze het altijd (gratis) voor je bestellen. Ook in online winkels kun je onze boeken bestellen. Bijvoorbeeld via Bazarow.com,  Libris Bookspot of Bruna, verzenden is overal gratis! In België zijn de boeken te koop via o.a. de Standaard Boekhandels. Natuurlijk staan de boeken ook bij Bol.com in de etalage. 

Draag je ons een warm hart toe en wil je ons heel direct steunen? Of wil je het boek cadeau geven en/of laten signeren dan kun je het het best bestellen via ons eigen Boekdelen winkeltje op Boekdelen.com:


Scroll naar top