Voorjaars weekmenu 6

Koolhydraatarm-voorjaar-weekmenu-6

Het voorjaar leent zich uitstekend voor frisse salades en knapperige groentes. Dat zie je ook terug in dit voorjaars weekmenu 6. Als voorbeeld noem ik die frisse broccoli met deze overheerlijke visburgers. Die zijn beide heel eenvoudig om te maken. De broccoli is juist door de citroenboter een bijzonder & smakelijk groentegerecht, waar die vis perfect bijpast! Broccoli is altijd wel makkelijk verkrijgbaar ook in het voorjaar. Bovendien is het een zeer betaalbare en supergezonde groente! Kort koken om de smaak ten volle te beleven. Kook je broccoli te lang dan krijg je zo’n zwavelige smaak, dat is jammer! PS: je ziet een extra item bij vrijdag, daar geven we je een tip voor lekker roomijs en hoorntjes!

Asperges!

In de voorjaarsmenu’s hebben we elke week wel 1 of 2 recepten met asperges staan. Zodra de witte er weer zijn eten wij die vaak wel 2x per week! Voor in de weekmenu’s vinden we 1x als hoofdmaaltijd wel passend. Deze week staat er een lekkere plaattaart met asperge op het voorjaars weekmenu 6. Wat een zaligheid! Voor de voedingswaarde niet echt nodig, maar je kunt er wat gerookte zalm of beenham aan toevoegen.

Wat vind jij hiervan?

Geef de recepten sterren!

Heb je vragen, wil je reageren of een leuke foto showen? Dat kan via e-mail of op onze Facebookpagina, Pinterest of Instagram
Dat vinden wij en anderen namelijk heel leuk & alvast dank.
Of tag ons op de socials met #KoolhydraatarmRecept


Interessant? Deel gerust!


Klik op de titels, bekijk de inkijkexemplaren en lees er alles over!

Onze 3 bestsellende kookboeken!

Lekker & makkelijk Koolhydraatarm, ISBN 9789082659801
Gewoon Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659818
Verrukkelijk Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659870

Kookboek bestellen?

Al onze kookboeken worden in eigen beheer uitgegeven via Hans zijn eigen Uitgeverij Boekdelen. Daarnaast zijn ze ook gewoon te koop via de reguliere boekhandels in Nederland en België. Steun bij voorkeur je lokale boekhandel! Mochten die het niet op voorraad hebben kunnen ze het altijd (gratis) voor je bestellen. Ook in online winkels kun je onze boeken bestellen. Bijvoorbeeld via Bazarow.com,  Libris Bookspot of Bruna, verzenden is overal gratis! In België zijn de boeken te koop via o.a. de Standaard Boekhandels. Natuurlijk staan de boeken ook bij Bol.com in de etalage. 

Draag je ons een warm hart toe en wil je ons heel direct steunen? Of wil je het boek cadeau geven en/of laten signeren dan kun je het het best bestellen via ons eigen Boekdelen winkeltje op Boekdelen.com:


Scroll naar top