Koolhydraatarm-voorjaar-weekmenu-6

Voorjaars weekmenu 6

Het voorjaar leent zich uitstekend voor frisse salades en knapperige groentes. Dat zie je ook terug in dit voorjaars weekmenu 6. Als voorbeeld noem ik die frisse broccoli met deze overheerlijke visburgers. Die zijn beide heel eenvoudig om te maken. De broccoli is juist door de citroenboter een bijzonder & smakelijk groentegerecht, waar die vis perfect bijpast! Broccoli is altijd wel makkelijk verkrijgbaar ook in het voorjaar. Bovendien is het een zeer betaalbare en supergezonde groente! Kort koken om de smaak ten volle te beleven. Kook je broccoli te lang dan krijg je zo’n zwavelige smaak, dat is jammer! PS: je ziet een extra item bij vrijdag, daar geven we je een tip voor lekker roomijs en hoorntjes!

Advertentie

Asperges!

In de voorjaarsmenu’s hebben we elke week wel 1 of 2 recepten met asperges staan. Zodra de witte er weer zijn eten wij die vaak wel 2x per week! Voor in de weekmenu’s vinden we 1x als hoofdmaaltijd wel passend. Deze week staat er een lekkere plaattaart met asperge op het voorjaars weekmenu 6. Wat een zaligheid! Voor de voedingswaarde niet echt nodig, maar je kunt er wat gerookte zalm of beenham aan toevoegen.

Wat vind jij hiervan?

Geef de recepten sterren!

Heb je vragen over het koolhydraatarm dieet of keto leefstijl? Stuur een e-mail of ga naar onze Facebookpagina, Pinterest of Instagram

Een leuke foto showen? Tag ons op de socials met #KoolhydraatarmRecept


Scroll naar boven