Voorjaar weekmenu 1

Voorjaars weekmenu 1

Vandaag beginnen we aan onze tweede serie weekmenu’s. Duizenden mensen zijn inmiddels al geabonneerd op onze weekmenu’s, dus je bent in goed gezelschap. Je kunt de weekmenu’s opslaan in je persoonlijke Kookschrift (inloggen vereist) en ze daar aanpassen en uitbreiden indien nodig!

Voorjaarsmenu

De vorige serie weekmenu’s waren gebaseerd op de recepten in onze 3 kookboeken. Daarvoor hadden we 4 weekmenu’s uit elk boek samengesteld, plus een bonus weekmenu, met onze persoonlijke favorieten. In deze voor het voorjaar, gaan we wat vaker dan gemiddeld lichtere maaltijden en salades in de weekmenu’s verwerken. En natuurlijk regelmatig asperges! Want die zijn er weer 😉

Heb je vragen, wil je reageren of een leuke foto showen? Dat kan! Dat vinden wij en anderen namelijk heel leuk & alvast dank! Gebruik het reactieformulier hieronder en vergeet de sterren niet! Of tag ons op Facebookpagina, Instagram of Pinterest, met #KoolhydraatarmRecept!

Voorjaar weekmenu 1

Onze 3 bestsellende kookboeken!

Klik op de titels, bekijk de inkijkexemplaren en lees er alles over!

Lekker & makkelijk Koolhydraatarm, ISBN 9789082659801
Gewoon Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659818
Verrukkelijk Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659870

Kookboek bestellen?

Al onze kookboeken worden in eigen beheer uitgegeven via Hans zijn eigen Uitgeverij Boekdelen. Daarnaast zijn ze ook gewoon te koop via de reguliere boekhandels in Nederland en België. Steun bij voorkeur je lokale boekhandel! Mochten die het niet op voorraad hebben kunnen ze het altijd (gratis) voor je bestellen.

Ook in online winkels kun je onze boeken bestellen. Bijvoorbeeld via Bazarow.com,  Libris Bookspot of Bruna, verzenden is overal gratis! In België zijn de boeken te koop via o.a. de Standaard Boekhandels. Natuurlijk staan de boeken ook bij Bol.com in de etalage. 

Draag je ons een warm hart toe en wil je ons heel direct steunen? Of wil je het boek cadeau geven en/of laten signeren dan kun je het het best bestellen via ons eigen Boekdelen winkeltje op Boekdelen.com:


Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Scroll naar top