Voorjaar weekmenu 8

koolhydraatarm voorjaar weekmenu 8

In dit koolhydraatarm voorjaar weekmenu 8 zie je o.a. een heerlijke kaasuientaart, die maakten we ooit als borrelhapje. Maar gewoon als hartige lunch is het ook geweldig! Handje rucola erbij en smullen maar! Verder zie op vrijdag een traybake, dat is wel zo’n goeie uitvinding en superhandig! Je husselt wat groente met olie en lekkere kruiden door elkaar, uitspreiden op de bakplaat en de oven doet de rest voor je. En mocht je alvast boodschappen willen doen voor een lekker nagerecht in het weekend, dan zie je op woensdag lekkere eierkoeken die je daarvoor in kunt zetten… Veel plezier met je week!

Koolhydraatarm voorjaar weekmenu 8

Wat vind jij hiervan?

Geef de recepten sterren!

Heb je vragen, wil je reageren of een leuke foto showen? Dat kan via e-mail of op onze Facebookpagina, Pinterest of Instagram
Dat vinden wij en anderen namelijk heel leuk & alvast dank.
Of tag ons op de socials met #KoolhydraatarmRecept


Interessant? Deel gerust!

koolhydraatarm voorjaar weekmenu 8

Klik op de titels, bekijk de inkijkexemplaren en lees er alles over!

Onze 3 bestsellende kookboeken!

Lekker & makkelijk Koolhydraatarm, ISBN 9789082659801
Gewoon Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659818
Verrukkelijk Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659870

Kookboek bestellen?

Al onze kookboeken worden in eigen beheer uitgegeven via Hans zijn eigen Uitgeverij Boekdelen. Daarnaast zijn ze ook gewoon te koop via de reguliere boekhandels in Nederland en België. Steun bij voorkeur je lokale boekhandel! Mochten die het niet op voorraad hebben kunnen ze het altijd (gratis) voor je bestellen. Ook in online winkels kun je onze boeken bestellen. Bijvoorbeeld via Bazarow.com,  Libris Bookspot of Bruna, verzenden is overal gratis! In België zijn de boeken te koop via o.a. de Standaard Boekhandels. Natuurlijk staan de boeken ook bij Bol.com in de etalage. 

Draag je ons een warm hart toe en wil je ons heel direct steunen? Of wil je het boek cadeau geven en/of laten signeren dan kun je het het best bestellen via ons eigen Boekdelen winkeltje op Boekdelen.com:


Scroll naar top