Voorjaar weekmenu 7

koolhydraatarm voorjaar weekmenu 7

Dit kwartaal is alweer halverwege! Ons koolhydraatarm voorjaar weekmenu 7 bevat drie dingen waarvan je een grotere hoeveelheid maakt en gedurende de weken daarna in delen opeet. Het keto knäckebröd, de bloemkoolcake en het stokbrood. Het vergt even wat planning, maar daar heb je ongelooflijk veel plezier van! Het stokbrood en de bloemkoolcake vries je gesneden in. Je kunt die tevoorschijn toveren bij een soepje, een salade of als extraatje bij de zomerse picknick of bbq!

Van het knäckebröd bak ik tegenwoordig 2 platen tegelijk. De droge delen mix ik alvast voor 6 x door elkaar (gebruik daarvoor de portieregelaar in het recept), zodat ik dan alleen kaas, eieren en water hoef toe te voegen als ik ze maak. Superhandig!

Koolhydraatarm voorjaar weekmenu 7

Wat vind jij hiervan?

Geef de recepten sterren!

Heb je vragen, wil je reageren of een leuke foto showen? Dat kan via e-mail of op onze Facebookpagina, Pinterest of Instagram
Dat vinden wij en anderen namelijk heel leuk & alvast dank.
Of tag ons op de socials met #KoolhydraatarmRecept


Interessant? Deel gerust!

koolhydraatarm voorjaar weekmenu 7

Klik op de titels, bekijk de inkijkexemplaren en lees er alles over!

Onze 3 bestsellende kookboeken!

Lekker & makkelijk Koolhydraatarm, ISBN 9789082659801
Gewoon Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659818
Verrukkelijk Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659870

Kookboek bestellen?

Al onze kookboeken worden in eigen beheer uitgegeven via Hans zijn eigen Uitgeverij Boekdelen. Daarnaast zijn ze ook gewoon te koop via de reguliere boekhandels in Nederland en België. Steun bij voorkeur je lokale boekhandel! Mochten die het niet op voorraad hebben kunnen ze het altijd (gratis) voor je bestellen. Ook in online winkels kun je onze boeken bestellen. Bijvoorbeeld via Bazarow.com,  Libris Bookspot of Bruna, verzenden is overal gratis! In België zijn de boeken te koop via o.a. de Standaard Boekhandels. Natuurlijk staan de boeken ook bij Bol.com in de etalage. 

Draag je ons een warm hart toe en wil je ons heel direct steunen? Of wil je het boek cadeau geven en/of laten signeren dan kun je het het best bestellen via ons eigen Boekdelen winkeltje op Boekdelen.com:


Scroll naar top