Koolhydraatarm voorjaar weekmenu 5

Voorjaar weekmenu 5

In dit voorjaar weekmenu 5 staat een ontbijtje met chiazaad. We willen daar even wat extra aandacht aan besteden. Het is namelijk van groot belang om te weten dat chiazaad een bloeddruk verlagende werking heeft, het is daarmee bloedverdunnend. Daarom is het beslist niet verstandig om zomaar chiazaad te gebruiken als je van je arts al vochtafdrijvende, bloeddrukverlagende en/of bloed verdunnende medicijnen hebt gekregen. Overleg met je arts wat voor jou mogelijk is. Je kunt ook prima een ander ontbijt kiezen waar geen chiazaad inzit, keuze genoeg!

Advertentie

Smaakvoorkeur

Voor de maandag in dit voorjaar weekmenu 5 hebben we een heerlijke rucolasoep ingepland bij wijze van balansmaaltijd. Immers, misschien heb je in het weekend wat meer koolhydraten gegeten? Dan is het wel zo fijn om gelijk weer in het juiste spoor te raken. We serveerden een heel lekkere, krokante kaaskletskop bij die soep. Maar bacon of gerookt spek is ook prima als je liever vlees hebt. Of kies voor een geprakt hardgekookt ei, eventueel in combinatie met gerookte zalm. Zo geven we bij veel recepten vaak wat tips om ze lekker naar je eigen smaak aan te passen. Immers we hebben nu eenmaal niet allemaal dezelfde voorkeuren.

Wat vind jij hiervan?

Geef de recepten sterren!

Heb je vragen over het koolhydraatarm dieet of keto leefstijl? Stuur een e-mail of ga naar onze Facebookpagina, Pinterest of Instagram

Een leuke foto showen? Tag ons op de socials met #KoolhydraatarmRecept

Koolhydraatarm voorjaar weekmenu 5

Scroll naar boven