Voorjaar weekmenu 4

Koolhydraatarm voorjaar weekmenu 4

Hmmm, wat een lekker weekje. We beginnen dit voorjaar weekmenu 4 met een asperge diner, nu de Hollandse witte er zijn profiteren we daarvan! Ook deze week is er volop ruimte om bijvoorbeeld nog een lekker nagerecht toe te voegen aan je weekmenu. Zelf ben ik in deze periode nogal verslaafd aan deze koolhydraatarme hemelse modder. Verder zie je ook ons befaamde courgettebrood. Dat is een van onze oudste toppers. Blijft leuk om te bedenken hoe ik daar in ons ons vorige kleine keukentje ooit (2014) begonnen ben met koolhydraatarme recepten. Booming ontwikkeling doorgemaakt mag ik wel zeggen. Ik sta er nog soms van te kijken hoe dat spontaan zo uitgegroeid is tot wat het nu is.

Gratis recepten

Inmiddels hebben we niet alleen een druk bezochte website en een Stichting maar geeft Hans ook onze kookboeken in eigen beheer uit! We zijn er enorm trots op! In de loop der jaren is er wel wat veranderd aan de manier van werken. Waar we in het begin alles van ons spaargeld betaalden wordt de website tegenwoordig bekostigd door de Stichting Gewoon Goed Eten, daardoor kunnen we de recepten gratis blijven aanbieden. Daarmee stimuleert en motiveert de stichting mensen op een laagdrempelige manier om gezonder te eten. Niets is eigenlijk ‘gratis’, want de website en alles wat ermee samenhangt moet wel betaald worden. Dat is ook de reden dat we reclame tonen op de website, die vormt de bron van inkomsten voor de Stichting.

Geniet van je eet week!

Wat vind jij hiervan?

Geef de recepten sterren!

Heb je vragen, wil je reageren of een leuke foto showen? Dat kan via e-mail of op onze Facebookpagina, Pinterest of Instagram
Dat vinden wij en anderen namelijk heel leuk & alvast dank.
Of tag ons op de socials met #KoolhydraatarmRecept


Interessant? Deel gerust!

Koolhydraatarm voorjaar weekmenu 4

Klik op de titels, bekijk de inkijkexemplaren en lees er alles over!

Onze 3 bestsellende kookboeken!

Lekker & makkelijk Koolhydraatarm, ISBN 9789082659801
Gewoon Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659818
Verrukkelijk Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659870

Kookboek bestellen?

Al onze kookboeken worden in eigen beheer uitgegeven via Hans zijn eigen Uitgeverij Boekdelen. Daarnaast zijn ze ook gewoon te koop via de reguliere boekhandels in Nederland en België. Steun bij voorkeur je lokale boekhandel! Mochten die het niet op voorraad hebben kunnen ze het altijd (gratis) voor je bestellen. Ook in online winkels kun je onze boeken bestellen. Bijvoorbeeld via Bazarow.com,  Libris Bookspot of Bruna, verzenden is overal gratis! In België zijn de boeken te koop via o.a. de Standaard Boekhandels. Natuurlijk staan de boeken ook bij Bol.com in de etalage. 

Draag je ons een warm hart toe en wil je ons heel direct steunen? Of wil je het boek cadeau geven en/of laten signeren dan kun je het het best bestellen via ons eigen Boekdelen winkeltje op Boekdelen.com:


Scroll naar top