Koolhydraatarm voorjaar weekmenu 4

Voorjaar weekmenu 4

Hmmm, wat een lekker weekje. We beginnen dit voorjaar weekmenu 4 met een asperge diner, nu de Hollandse witte er zijn profiteren we daarvan! Ook deze week is er volop ruimte om bijvoorbeeld nog een lekker nagerecht toe te voegen aan je weekmenu. Zelf ben ik in deze periode nogal verslaafd aan deze koolhydraatarme hemelse modder. Verder zie je ook ons befaamde courgettebrood. Dat is een van onze oudste toppers. Blijft leuk om te bedenken hoe ik daar in ons ons vorige kleine keukentje ooit (2014) begonnen ben met koolhydraatarme recepten. Booming ontwikkeling doorgemaakt mag ik wel zeggen. Ik sta er nog soms van te kijken hoe dat spontaan zo uitgegroeid is tot wat het nu is.

Advertentie

Gratis recepten

Inmiddels hebben we niet alleen een druk bezochte website en een Stichting maar geeft Hans ook onze kookboeken in eigen beheer uit! We zijn er enorm trots op! In de loop der jaren is er wel wat veranderd aan de manier van werken. Waar we in het begin alles van ons spaargeld betaalden wordt de website tegenwoordig bekostigd door de Stichting Gewoon Goed Eten, daardoor kunnen we de recepten gratis blijven aanbieden. Daarmee stimuleert en motiveert de stichting mensen op een laagdrempelige manier om gezonder te eten. Niets is eigenlijk ‘gratis’, want de website en alles wat ermee samenhangt moet wel betaald worden. Dat is ook de reden dat we reclame tonen op de website, die vormt de bron van inkomsten voor de Stichting.

Geniet van je eet week!

Wat vind jij hiervan?

Geef de recepten sterren!

Heb je vragen over het koolhydraatarm dieet of keto leefstijl? Stuur een e-mail of ga naar onze Facebookpagina, Pinterest of Instagram

Een leuke foto showen? Tag ons op de socials met #KoolhydraatarmRecept

Koolhydraatarm voorjaar weekmenu 4

Scroll naar boven