Voorjaar weekmenu 3

Voorjaar weekmenu 3

Kunnen jullie een beetje uit de voeten met de voorjaar weekmenu’s? De voorjaarsweekmenu’s bevatten over het algemeen wat minder koolhydraten dan de wat steviger winterkost. Dat is fijn want mijn ervaring is dat ik zodra het mooi weer wordt meer zin krijg in lekkere dingen tussendoor. En daar is ook in dit voorjaar weekmenu 3 alle ruimte voor. Recepten daarvoor vind je in de categorieën Amuse & BorrelhapjeTussendoortje (hartig), snacks, vetbommen of bijvoorbeeld  broodbeleg, dip of smeersel. Lekker grasduinen!

Snacks

Een uitgebreid informatief artikel over het gebruik van zoete en hartige snacks vind je hier. Let bij tussendoortjes wel een beetje op de hoeveelheden, neem een kleine portie. Want een tussendoortje is géén volledige maaltijd. Fijne eetweek!

Pasen!

(deze post verschijnt op 1e paasdag) Samen met een nieuw extra recept, deze zalige Haagse bluf!
Je vind al onze paasbestendige gerechten onze speciale Paascategorie. Maar alle recepten mogen met Pasen wat ons betreft hoor!

Wat vind jij hiervan?

Geef de recepten sterren!

Heb je vragen, wil je reageren of een leuke foto showen? Dat kan via e-mail of op onze Facebookpagina, Pinterest of Instagram
Dat vinden wij en anderen namelijk heel leuk & alvast dank.
Of tag ons op de socials met #KoolhydraatarmRecept


Interessant? Deel gerust!


Klik op de titels, bekijk de inkijkexemplaren en lees er alles over!

Onze 3 bestsellende kookboeken!

Lekker & makkelijk Koolhydraatarm, ISBN 9789082659801
Gewoon Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659818
Verrukkelijk Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659870

Kookboek bestellen?

Al onze kookboeken worden in eigen beheer uitgegeven via Hans zijn eigen Uitgeverij Boekdelen. Daarnaast zijn ze ook gewoon te koop via de reguliere boekhandels in Nederland en België. Steun bij voorkeur je lokale boekhandel! Mochten die het niet op voorraad hebben kunnen ze het altijd (gratis) voor je bestellen. Ook in online winkels kun je onze boeken bestellen. Bijvoorbeeld via Bazarow.com,  Libris Bookspot of Bruna, verzenden is overal gratis! In België zijn de boeken te koop via o.a. de Standaard Boekhandels. Natuurlijk staan de boeken ook bij Bol.com in de etalage. 

Draag je ons een warm hart toe en wil je ons heel direct steunen? Of wil je het boek cadeau geven en/of laten signeren dan kun je het het best bestellen via ons eigen Boekdelen winkeltje op Boekdelen.com:


Scroll naar top