Voorjaar weekmenu 2

Voorjaar weekmenu 2

Voor het ontbijt en de lunch zetten we regelmatig granola, crackers, muffins en broodachtigen in. Ook voor dit voorjaar weekmenu 2. Daarvoor is het wel echt superhandig als je ergens elke week één moment plant om iets voor je voorraad te maken. Mensen doen dat vaak in het weekend. Crackers en granola bak ik vaak per 2 platen tegelijk, want die kan ik makkelijk wekenlang knapperig houden. Brood in sneden, losse broodjes en muffins kunnen in de diepvries. Je kunt dat dan makkelijk uit de diepvries toveren.

Voorjaar weekmenu 2

In dit voorjaar weekmenu 2 best veel dingen uit de oven tijdens het diner. Maar toch zijn het geen zware winter ovenschotels. Oja en die peperkoek met walnoten van deze week mag je met recht een echte lowcarb ontbijtkoek noemen, met slechts 0.63 gram koolhydraten per plakje van 30 gram! Je kunt ‘m als ontbijt eten, maar het is natuurlijk ook lekker als tussendoortje. Daarnaast handig om mee te nemen in je lunchbox!

Pasen!

In deze week valt ook 1e paasdag. Je vind al onze paasbestendige gerechten onze speciale Paascategorie. (maar alle recepten mogen met Pasen toch?)

Wat vind jij hiervan?

Geef de recepten sterren!

Heb je vragen, wil je reageren of een leuke foto showen? Dat kan via e-mail of op onze Facebookpagina, Pinterest of Instagram
Dat vinden wij en anderen namelijk heel leuk & alvast dank.
Of tag ons op de socials met #KoolhydraatarmRecept


Interessant? Deel gerust!


Klik op de titels, bekijk de inkijkexemplaren en lees er alles over!

Onze 3 bestsellende kookboeken!

Lekker & makkelijk Koolhydraatarm, ISBN 9789082659801
Gewoon Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659818
Verrukkelijk Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659870

Kookboek bestellen?

Al onze kookboeken worden in eigen beheer uitgegeven via Hans zijn eigen Uitgeverij Boekdelen. Daarnaast zijn ze ook gewoon te koop via de reguliere boekhandels in Nederland en België. Steun bij voorkeur je lokale boekhandel! Mochten die het niet op voorraad hebben kunnen ze het altijd (gratis) voor je bestellen. Ook in online winkels kun je onze boeken bestellen. Bijvoorbeeld via Bazarow.com,  Libris Bookspot of Bruna, verzenden is overal gratis! In België zijn de boeken te koop via o.a. de Standaard Boekhandels. Natuurlijk staan de boeken ook bij Bol.com in de etalage. 

Draag je ons een warm hart toe en wil je ons heel direct steunen? Of wil je het boek cadeau geven en/of laten signeren dan kun je het het best bestellen via ons eigen Boekdelen winkeltje op Boekdelen.com:


Scroll naar top