Voorjaar weekmenu 2

Voorjaar weekmenu 2

Voor het ontbijt en de lunch zetten we regelmatig granola, crackers, muffins en broodachtigen in. Ook voor dit voorjaar weekmenu 2. Daarvoor is het wel echt superhandig als je ergens elke week één moment plant om iets voor je voorraad te maken. Mensen doen dat vaak in het weekend. Crackers en granola bak ik vaak per 2 platen tegelijk, want die kan ik makkelijk wekenlang knapperig houden. Brood in sneden, losse broodjes en muffins kunnen in de diepvries. Je kunt dat dan makkelijk uit de diepvries toveren.

Advertentie

Voorjaar weekmenu 2

In dit voorjaar weekmenu 2 best veel dingen uit de oven tijdens het diner. Maar toch zijn het geen zware winter ovenschotels. Oja en die peperkoek met walnoten van deze week mag je met recht een echte lowcarb ontbijtkoek noemen, met slechts 0.63 gram koolhydraten per plakje van 30 gram! Je kunt ‘m als ontbijt eten, maar het is natuurlijk ook lekker als tussendoortje. Daarnaast handig om mee te nemen in je lunchbox!

Pasen!

In deze week valt ook 1e paasdag. Je vind al onze paasbestendige gerechten onze speciale Paascategorie. (maar alle recepten mogen met Pasen toch?)

Wat vind jij hiervan?

Geef de recepten sterren!

Heb je vragen over het koolhydraatarm dieet of keto leefstijl? Stuur een e-mail of ga naar onze Facebookpagina, Pinterest of Instagram

Een leuke foto showen? Tag ons op de socials met #KoolhydraatarmRecept


Scroll naar boven