Voorjaar weekmenu 12

koolhydraatarm voorjaar weekmenu 12

Voorjaar weekmenu 12 is voorlopig het laatste geheel nieuwe weekmenu voor de zomer. Volgende week (26 juni) doen we nog een bonusmenu. Daarin zetten we onze persoonlijke favorieten van de afgelopen 12 weken. In de maanden juli en augustus nemen we even een pauze. Dan pakken we in september de draad weer op, zien we jullie dan weer? Uiteraard blijven we wel nieuwe recepten online zetten! Maar wij zijn ook hard toe aan een iets rustiger periode. Mocht je in de tussentijd zelf wel de weekmenu’s willen samenstellen zet dan dit blanco weekmenu in je kookschrift en vul ‘m met je eigen zomerrecepten.

We gaan onze fietsen oppoetsen en hopen op veel mooie tochtjes! Iedereen alvast een fijne zomer gewenst!

Koolhydraatarm voorjaar weekmenu 12

Wat vind jij hiervan?

Geef de recepten sterren!

Heb je vragen, wil je reageren of een leuke foto showen? Dat kan via e-mail of op onze Facebookpagina, Pinterest of Instagram
Dat vinden wij en anderen namelijk heel leuk & alvast dank.
Of tag ons op de socials met #KoolhydraatarmRecept


Interessant? Deel gerust!

koolhydraatarm voorjaar weekmenu 12

Klik op de titels, bekijk de inkijkexemplaren en lees er alles over!

Onze 3 bestsellende kookboeken!

Lekker & makkelijk Koolhydraatarm, ISBN 9789082659801
Gewoon Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659818
Verrukkelijk Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659870

Kookboek bestellen?

Al onze kookboeken worden in eigen beheer uitgegeven via Hans zijn eigen Uitgeverij Boekdelen. Daarnaast zijn ze ook gewoon te koop via de reguliere boekhandels in Nederland en België. Steun bij voorkeur je lokale boekhandel! Mochten die het niet op voorraad hebben kunnen ze het altijd (gratis) voor je bestellen. Ook in online winkels kun je onze boeken bestellen. Bijvoorbeeld via Bazarow.com,  Libris Bookspot of Bruna, verzenden is overal gratis! In België zijn de boeken te koop via o.a. de Standaard Boekhandels. Natuurlijk staan de boeken ook bij Bol.com in de etalage. 

Draag je ons een warm hart toe en wil je ons heel direct steunen? Of wil je het boek cadeau geven en/of laten signeren dan kun je het het best bestellen via ons eigen Boekdelen winkeltje op Boekdelen.com:


Scroll naar top