Voorjaar weekmenu 11

koolhydraatarm voorjaar weekmenu 11

We gaan zo zoetjes aan ook met de recepten richting zomer. Alweer voorjaar weekmenu 11! Kom jij altijd aan de hoeveelheid vetten en eiwitten? Dat is namelijk een veelgemaakte ‘fout’; veel mensen zijn bang voor veel vet, of krijgen te weinig eiwitten binnen. Je lichaam kan gewoon niet goed functioneren als je een groot deel van de koolhydraten schrapt uit je menu en vervolgens te weinig vet of te weinig extra eiwit toevoegt. Je hebt dan echt een brandstoftekort. Gevolg is dat je je moe en krachteloos zult voelen. Zelf voeg ik vaak wat extra eiwitpoeder toe als ik bijvoorbeeld een smoothie of yoghurt bowl eet. Zo voorkom je spierafbraak en zorg je gelijk voor een langer verzadigd gevoel. Dubbele win!

Ketocalculator

Als je wilt weten hoe jouw persoonlijke verhouding eiwit, vet en koolhydraten ideaal gesproken zou horen te zijn, kijk even naar onze ketocalculator.

Koolhydraatarm voorjaar weekmenu 11

Wat vind jij hiervan?

Geef de recepten sterren!

Heb je vragen, wil je reageren of een leuke foto showen? Dat kan via e-mail of op onze Facebookpagina, Pinterest of Instagram
Dat vinden wij en anderen namelijk heel leuk & alvast dank.
Of tag ons op de socials met #KoolhydraatarmRecept


Interessant? Deel gerust!

koolhydraatarm voorjaar weekmenu 11

Klik op de titels, bekijk de inkijkexemplaren en lees er alles over!

Onze 3 bestsellende kookboeken!

Lekker & makkelijk Koolhydraatarm, ISBN 9789082659801
Gewoon Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659818
Verrukkelijk Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659870

Kookboek bestellen?

Al onze kookboeken worden in eigen beheer uitgegeven via Hans zijn eigen Uitgeverij Boekdelen. Daarnaast zijn ze ook gewoon te koop via de reguliere boekhandels in Nederland en België. Steun bij voorkeur je lokale boekhandel! Mochten die het niet op voorraad hebben kunnen ze het altijd (gratis) voor je bestellen. Ook in online winkels kun je onze boeken bestellen. Bijvoorbeeld via Bazarow.com,  Libris Bookspot of Bruna, verzenden is overal gratis! In België zijn de boeken te koop via o.a. de Standaard Boekhandels. Natuurlijk staan de boeken ook bij Bol.com in de etalage. 

Draag je ons een warm hart toe en wil je ons heel direct steunen? Of wil je het boek cadeau geven en/of laten signeren dan kun je het het best bestellen via ons eigen Boekdelen winkeltje op Boekdelen.com:


Scroll naar top