Voorjaar weekmenu 10

koolhydraatarm voorjaar weekmenu 10

Vanaf de maand mei ligt er weer rabarber in de winkel. Ook in dit voorjaar weekmenu 10 hebben we een paar recepten opgenomen met deze bijzondere groente! Wat te denken van een hartige rabarbersoep en taartjes met rabarber en lemoncurd! Echt allebei superleuk om te eens van te smullen. Verder is het trouwens ook een heel erg leuk eetweekje, met een heerlijk stamppotje (stiekem mijn favoriete eten) en een heel lekkere hamburger 2.0 op vrijdag! En als je die radijssalade inderdaad gaat maken, kun je meteen ook van het overgebleven radijsgroen de favoriete pesto van Hans maken. Die eet hij elke ochtend bij het ontbijt!

Koolhydraatarm voorjaar weekmenu 10

Wat vind jij hiervan?

Geef de recepten sterren!

Heb je vragen over het koolhydraatarm dieet of keto leefstijl?
Stuur een e-mail of ga naar onze Facebookpagina, Pinterest of Instagram
Een leuke foto showen? Tag ons op de socials met #KoolhydraatarmRecept

koolhydraatarm voorjaar weekmenu 10

Klik op de titels, bekijk de inkijkexemplaren en lees er alles over!

Onze 3 bestsellende kookboeken!

(die eerste is koolhydraatarm kookboek van het jaar 2021)

Lekker & makkelijk Koolhydraatarm, ISBN 9789082659801
Gewoon Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659818
Verrukkelijk Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659870

Kookboek bestellen?

Al onze kookboeken worden in eigen beheer uitgegeven via Hans zijn eigen Uitgeverij Boekdelen. Daarnaast zijn ze ook gewoon te koop via de reguliere boekhandels in Nederland en België. Steun bij voorkeur je lokale boekhandel! Mochten die het niet op voorraad hebben kunnen ze het altijd (gratis) voor je bestellen. Ook in online winkels kun je onze boeken bestellen. Bijvoorbeeld via Bazarow.com,  Libris Bookspot of Bruna, verzenden is overal gratis! In België zijn de boeken te koop via o.a. de Standaard Boekhandels. Natuurlijk staan de boeken ook bij Bol.com in de etalage. 

Draag je ons een warm hart toe en wil je ons heel direct steunen? Of wil je het boek cadeau geven en/of laten signeren dan kun je het het best bestellen via ons eigen Boekdelen winkeltje op Boekdelen.com:


Scroll naar boven