Kookboek koolhydraatarm Verrukkelijk Koolhydraatarm- 9789082659870

Verrukkelijk Koolhydraatarm

Nee geen grap! Ons 3e kookboek Verrukkelijk Koolhydraatarm is op 1 april 2020 verschenen. En oh, man man het is een beauty hoor! En dat is alleen nog maar de buitenkant. We hebben er weer keihard en met heel veel plezier samen aan gewerkt. Blijft toch echt bijzonder om te merken dat we ook op dat vlak elkaar zo fijn aanvullen. 💕

Apetrots!

Echt apetrots zijn we op dit 3e kookboek! We hebben ook voor Verrukkelijk Koolhydraatarm weer een beroep gedaan op de kwaliteiten van Jacqueline Elich. Zij liet met engelengeduld, veel oog voor detail en volop creativiteit het boek visueel uitgroeien tot wat het is geworden. We vinden ‘m zo práchtig geworden! Fris, helder en licht, zoals ook onze recepten zijn. Kijk je even mee? Je kunt hieronder een inkijkexemplaar downloaden van Verrukkelijk Koolhydraatarm.

>>> Inkijkexemplaar Verrukkelijk Koolhydraatarm <<< download pdf

Verrukkelijk Koolhydraatarm
Makkelijke recepten voor een gezonde (ketogene) leefstijl, inclusief 4 weekmenu’s

Bestel Verrukkelijk Koolhydraatarm (prijs €20,50) met ISBN 9789082659870, bij je eigen boekhandel op de hoek of via online boekwinkels zoals Libris, AKO, Bruna, Bookspot en BOL. In België is het boek te koop bij de Standaard Boekhandel.

Kookboek koolhydraatarm Verrukkelijk Koolhydraatarm- 9789082659870Ook het kookboek Verrukkelijk Koolhydraatarm staat weer boordevol met makkelijke koolhydraatarme en ketogene recepten. Deels beproefde recepten van de website, maar ook een heel aantal nieuwe recepten die niet op de website staan of in de andere twee boeken zijn te vinden. Of koken nu je hobby is of niet, je zet met deze recepten moeiteloos een verrukkelijk koolhydraatarm gerecht op tafel waar iedereen van kan meegenieten.

Want je vindt voor elk moment van de dag en iedere gelegenheid wel een lekker recept in dit boek. Laat je verrassen en geniet van: makkelijke basisrecepten, snelle ontbijtjes, frisse salades en zalige soepen, de overheerlijke diners, van een winterse Witlofschotel tot een zomerse Citroenrisotto, gevarieerde bijgerechten, verleidelijke nagerechten, feestelijke hapjes en zoete lekkernijen.

Er staan maar liefst 124 recepten in, verdeeld over deze zeven hoofdstukken:

  • Basisrecepten – 12 recepten
  • Ontbijt  – 20 recepten
  • Lunch  -25 recepten
  • Diner – 37 recepten
  • Bijgerechten – 11 recepten
  • Dessert  – 8 recepten
  • Bonus lekkernijen – 11 recepten

Praktisch

Daarnaast geven we je, zoals je van ons gewend bent, heel veel bruikbare variatie- en vervangtips bij de recepten. Op die manier helpen we je om de recepten helemaal aan je eigen smaak aan te passen! Naast recepten (allemaal voorzien van prachtige foto’s) geven we uiteraard de nodige praktische informatie. Het boek begint met een duidelijke uitleg over hoe koolhydraatarm eten werkt en waar te beginnen. Ook handige boodschappenlijstjes en voorraadinfo ontbreken niet. Zelf een afwisselend menu samenstellen is eenvoudig met de handige tips, of je gebruikt de vier kant-en-klare voorbeeld weekmenu’s. Alle recepten in Verrukkelijk Koolhydraatarm zijn suikervrij en daardoor uitermate geschikt voor mensen met diabetes type 2. Bij elk recept staat de hoeveelheid koolhydraten vermeld. Handig!

Onze boeken zijn ook qua uitvoering heel praktisch in het gebruik. Voorzien van een stevige harde kaft, daardoor blijven ze ook goed openliggen en het leeslint zorgt ervoor dat je je geplande recept makkelijk terugvindt!

Bestel Verrukkelijk Koolhydraatarm (prijs €20,50) met ISBN 9789082659870, bij je eigen boekhandel op de hoek of via online boekwinkels zoals Libris, AKO, Bruna, Bookspot en BOL. In België is het boek te koop bij de Standaard Boekhandel.

Uitgeverij Boekdelen

Onze koolhydraatarme kookboeken worden in eigen beheer uitgegeven via Uitgeverij Boekdelen.

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

53 reacties op “Verrukkelijk Koolhydraatarm”

Ken je onze Facebook pagina al?

Like

 

565 Shares
Share540
Pin25
Tweet