Vele handen…

Nou daar is issie dan! Ons langverwachte kookboek Lekker & makkelijk Koolhydraatarm!  (inmiddels hebben we er 3!) Na een kleine interne verhuizing was de huiskamer leeg genoeg voor kookboeken, kookboeken en nog eens kookboeken. Vandaag een heel persoonlijke fotoserie van hoe de afgelopen dagen onze huiskamer en tuin in gebruik waren als een verzendloods. Ik had al eerder met mijn leasedochter alle enveloppen van de adressen voorzien. De boeken hoefden ‘alleen maar’ in de envelop gestopt te worden! Met 10 M/V sterk (goeie vriendjes hebben we!) hebben we de klus in een geweldig gezellige sfeer geklaard. Binnen no time stond er een geoliede inpakmachine, alsof we dat al jaren deden… Wonderlijk hoe dat werkt!

Advertentie

Verzendloods
In de achtertuin stonden 14 lege postkarren met kratten klaar en in de voortuin 4 pallets met kookboeken. Op de een of andere manier moesten die bij elkaar gebracht worden… Dus in de huiskamer werden vanuit de voortuin dozen boeken aangevoerd, opengemaakt en op stapels gelegd door Erik en Hans. Astrid en ik schoven in elk boek een boekenlegger. Vervolgens stopten Michel, Cocky en Marga de boeken stuk voor stuk in een enveloppe en plakten ‘m dicht. Mathilde en Doortje vulden de postkratten, laadden de volle kratten volgens PostNL instructies op de karren en parkeerden die strak tegen elkaar langs de wanden. Dat liep allemaal zeer gesmeerd!

Lunch
Op tijd pauzeren! Na een ontspannen, zonnige en voortreffelijke lunch, verzorgd door culinaire vriendin Wanda (van Stichting Kroket), waren we weer helemaal bijgetankt voor het inpakken van de laatste pallet boeken. Het paste allemaal maar net: aan de ene kant van de huiskamer alle krattenkarren en aan de andere kant net een hoekje waar we zelf nog konden zitten en uitrusten van alle noeste arbeid.

Proost!
Aan het eind van de middag ging de champagne open (Cava, nee niet koolhydraatarm maar wel lekker en verdiend!!) en konden we onder het genot van gezellige live muziek (Hans & Doortje) en diverse hapjes terugkijken op een geweldig boekeninpakfestijn. Lieve vriendjes nogmaals dank!

Alle boeken zijn inmiddels door PostNL opgehaald en onderweg naar de bestellers en zouden donderdag 4 mei in de brievenbus moeten liggen. Ook de verzending via de boekwinkels en Bruna, AKO, Bol etc. is gepland op 4 mei. We wensen iedereen heel veel lees-, en kookplezier en laat ons vooral weten wat je ervan vindt!


Trefwoorden

22 gedachten over “Vele handen…”

 1. wilmavschaijk

  Gisteren heb ik jullie boek ontvangen. Ben nog onbekend met koolhydraadarme recepten. Maar met het doorlezen van jouw boek, wil ik aan de slag. Ik laat zeker nog aan je weten wat mijn ervaring(en) zullen zijn. Van Harte Gefeliciteerd met jouw prachtig boek.

 2. Enig dit te zien ik heb het boek ook binnen!! ik hoorde bij de eerste sessie.
  Nu lees ik dat er al een tweede druk aan komt nou succes!!!!

  Groeten Ingrid

 3. Hoi Anna-Karina,

  Gefeliciteerd!! Wat een werk, maar wat een resultaat!! Enorm. Al die prachtige foto’s, de basis-uitleg, al die basisrecepten: zo enorm handig om die op een rij te hebben en dan al die prachtige recepten, die met jouw uitleg zo simpel te bereiden zijn. Jouw kookboek is het beste kookboek dat ik ooit gezien heb – en dat zegt wat want ik heb er zeer vele voorbij zien komen. En geweldig hoe je de lezer steeds aanspoort om zijn eigen creativiteit te gebruiken.
  Ik ben er superblij mee! Anna-Karina, dankjewel!!!

  Een ‘big hug’ van

  Karin

 4. Boek ontvangen, prachtig, wat een mooi boek met zoveel inspiratie!
  Eerst lekker lezen en kiezen en dan heerlijk koken en bakken.
  Dank je wel, Anna- Karina

 5. Heb ‘m besteld, waar kon ik mijn boekenbon nou beter aan besteden dan aan dit mooie boek! Heel benieuwd naar!

 6. Ik kan niet wachten! Gefeliciteerd met deze geweldige prestatie. Ik ben trouwe website bezoeker en heb natuurlijk meteen het boek besteld. Ik vind het erg leuk dat het je zo goed gelukt is. Al heb ik het boek nog niet ontvangen, ik vind het sowieso super dat je dit in je enthousiasme voor elkaar gekregen hebt. GEFELICITEERD!

 7. Ontzettend leuk al de foto’s en fijn zoveel handen om te helpen. Hopelijk de kamer weer snel op orde en de vloer niet beschadigd ? van al die kratten. Je weet waar je het voor doet he? Je gaat zo meteen een heleboel mensen blij maken dat weet ik zeker, aan de leuke reacties van alle pottenkijkers/lezers/bestellers wel te zien. En nu je welverdiende rust nemen en lekker uitblazen en nagenieten van alles ! ! ! en natuurlijk krijg je nog een reactie als we het boek ontvangen en bekeken hebben.
  Lieve groet, Petra

 8. Anky van Assche

  Ik ben reuze benieuwd.
  Ik wens je heel veel succes met de verkoop.
  Gelukkig is het morgen al donderdag..?
  Groetjes van Anky

 9. Wat een geweldige ploeg heeft er aan meegeholpen om alle boeken in te pakken en te verzenden.

  Klasse en ik ben heel benieuwd hoe het er allemaal uit gaat zien.

  Morgen zal het wel in de brievenbus liggen, hoop ik.

 10. Spannend hoor en wat een grote auto van PostNL!! Hoop zo dat hij morgen op de mat ligt?

 11. Haha lachu zeg..
  Hier in Hattem wachten we ook… (morgen de Bruna maar eens checken misschien is de mijne ook binnen)!
  Heel veel succes met de verkoop en hopelijk heb je snel je huiskamer terug!
  groetjes

 12. Hoi Anna Karina,

  Ben zo benieuwd?
  En als het boek er morgen is kan het echt mee op vakantie .
  Zit er nog een kha variant van goulash in toevallig?????
  Geweldig dat er zoveel hulp is geweest met het verpakken en verzenden.e
  EN kan me voorstellen dat jullie daar stevig op geproost hebben.
  Gr.
  Elly

 13. Tineke Hoogenboom

  Wow wat hebben jullie een werk verzet. Geweldig. Morgen ga ik voor de brievenbus liggen en na ontvangst heerlijk lezen en kijken. Alvast bedankt en groeten van Tineke

 14. Marjan breuring

  Hard gewerkt zowel voor het schrijven van alle recepten alsjeblieft al het inpakken en organiseren van dit festijn. Chapeau!!
  Ik ben benieuwd en heb er nu al weer zin in om eruit te gaan koken bakken etc…..

 15. Vol verwachting klopt mijn hart?
  Leuk al die foto’s maakt het net iets intiemer.
  Zo te zien is het een succes, nog bedankt voor alle lekkere recepten.
  Nu zal het makkelijker zijn om ze te maken ?

 16. Ella de Vries

  Leuk, die foto’s. Ben langzamerhand reuze benieuwd naar het resultaat van al die inspanningen! Ik kan bijna niet meer wachten! Groet, Ella

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven