Vele handen…

Nou daar is issie dan! Ons langverwachte kookboek Lekker & makkelijk Koolhydraatarm!  (inmiddels hebben we er 3!) Na een kleine interne verhuizing was de huiskamer leeg genoeg voor kookboeken, kookboeken en nog eens kookboeken. Vandaag een heel persoonlijke fotoserie van hoe de afgelopen dagen onze huiskamer en tuin in gebruik waren als een verzendloods. Ik had al eerder met mijn leasedochter alle enveloppen van de adressen voorzien. De boeken hoefden ‘alleen maar’ in de envelop gestopt te worden! Met 10 M/V sterk (goeie vriendjes hebben we!) hebben we de klus in een geweldig gezellige sfeer geklaard. Binnen no time stond er een geoliede inpakmachine, alsof we dat al jaren deden… Wonderlijk hoe dat werkt!

Verzendloods
In de achtertuin stonden 14 lege postkarren met kratten klaar en in de voortuin 4 pallets met kookboeken. Op de een of andere manier moesten die bij elkaar gebracht worden… Dus in de huiskamer werden vanuit de voortuin dozen boeken aangevoerd, opengemaakt en op stapels gelegd door Erik en Hans. Astrid en ik schoven in elk boek een boekenlegger. Vervolgens stopten Michel, Cocky en Marga de boeken stuk voor stuk in een enveloppe en plakten ‘m dicht. Mathilde en Doortje vulden de postkratten, laadden de volle kratten volgens PostNL instructies op de karren en parkeerden die strak tegen elkaar langs de wanden. Dat liep allemaal zeer gesmeerd!

Lunch
Op tijd pauzeren! Na een ontspannen, zonnige en voortreffelijke lunch, verzorgd door culinaire vriendin Wanda (van Stichting Kroket), waren we weer helemaal bijgetankt voor het inpakken van de laatste pallet boeken. Het paste allemaal maar net: aan de ene kant van de huiskamer alle krattenkarren en aan de andere kant net een hoekje waar we zelf nog konden zitten en uitrusten van alle noeste arbeid.

Proost!
Aan het eind van de middag ging de champagne open (Cava, nee niet koolhydraatarm maar wel lekker en verdiend!!) en konden we onder het genot van gezellige live muziek (Hans & Doortje) en diverse hapjes terugkijken op een geweldig boekeninpakfestijn. Lieve vriendjes nogmaals dank!

Alle boeken zijn inmiddels door PostNL opgehaald en onderweg naar de bestellers en zouden donderdag 4 mei in de brievenbus moeten liggen. Ook de verzending via de boekwinkels en Bruna, AKO, Bol etc. is gepland op 4 mei. We wensen iedereen heel veel lees-, en kookplezier en laat ons vooral weten wat je ervan vindt!

Klik op de titels, bekijk de inkijkexemplaren en lees er alles over!

Onze 3 bestsellende kookboeken!

Lekker & makkelijk Koolhydraatarm, ISBN 9789082659801
Gewoon Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659818
Verrukkelijk Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659870

Kookboek bestellen?

Al onze kookboeken worden in eigen beheer uitgegeven via Hans zijn eigen Uitgeverij Boekdelen. Daarnaast zijn ze ook gewoon te koop via de reguliere boekhandels in Nederland en België. Steun bij voorkeur je lokale boekhandel! Mochten die het niet op voorraad hebben kunnen ze het altijd (gratis) voor je bestellen.

Ook in online winkels kun je onze boeken bestellen. Bijvoorbeeld via Bazarow.com,  Libris Bookspot of Bruna, verzenden is overal gratis! In België zijn de boeken te koop via o.a. de Standaard Boekhandels. Natuurlijk staan de boeken ook bij Bol.com in de etalage. 

Draag je ons een warm hart toe en wil je ons heel direct steunen? Of wil je het boek cadeau geven en/of laten signeren dan kun je het het best bestellen via ons eigen Boekdelen winkeltje op Boekdelen.com:


Trefwoorden

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

22 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Scroll naar top