Tonijn lunchwrap

tonijn lunchwrap

Je kan maar een smoes hebben toch? Met vakantie mag het lekker makkelijk zijn, thuis ook hoor daar niet van… Neem nou deze koolhydraatarme tonijn lunchwrap. Je hebt ‘m in een handomdraai gemaakt en met simpele ingrediënten. Natuurlijk kan je er mee variëren tot je ons weegt. Denk aan tomaat, komkommer, augurk, gekookt ei, olijven, ‘n gesnipperd uitje etc. Voor nu hou ik het  lekker simpel, met slechts  1,5 gram koolhydraten voor het hele recept. Lijkt me ook heel geschikt voor een feestje, borrelhapje en bij een bbq! 

Vegetarische tonijn?

Ik heb hier een blikje tonijn van goede vangst gebruikt. Nu heeft de Vegetarische Slager ook heel leuk spul: visvrije tonyn. Daar hebben we onszelf al eens mee gefopt, we konden niet geloven dat het echt een vegetarisch product was. Die visvrije tonyn bevat wel meer koolhydraten, maar als je het echt vegetarisch wil, dan kan dat ook, wil ik maar zeggen! In plaats van ijsbergsla kun je ook (geblanceerde of rauwe) Chinese koolbladeren nemen.

tonijn lunchwrap

Ook lekker zijn deze

 

Zo maak je de tonijn lunchwrap

Laat je het even weten als je dit gemaakt hebt? Dat kan in de reacties onderaan of op onze Facebookpagina, Twitter en Pinterest. Altijd leuk & alvast dank!

Tonijn lunchwrap


tonijn lunchwrap

Door Hans en/of Anna-Karina Geplaatst juli 21, 2015

  • Aantal of hoeveelheid: 4 rolletjes
  • Koolhydraten: 1,5 gr khd hele recept (4 rolletjes uit recept)
  • Voorbereiding: 5 minuten

Makkelijke koolhydraatarme tonijn lunchwrap, in een handomdraai gemaakt. Uit te breiden met tomaat, komkommer, augurk, gekookt ei, olijven, 'n gesnipperd uitje etc. Heerlijk!

Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng de tonijn met yoghurt, mayo en breng op smaak met specerijen en kruiden. 2 ijsbergsla bladen (of Chinese kool) mee besmeren en oprollen. 1x doorsnijden en met 1/4 cherrytomaatje vaststeken.

© Uitgeverij Boekdelen
Lees meer over Auteursrecht op internetBestel een van onze kookboeken in alle reguliere boekhandels (NL en België) of online winkels, zoals Libris, AKO, Bruna of Bol.com!

Gewoon Koolhydraatarm (nieuw!) of Lekker & makkelijk Koolhydraatarm

Gewoon-Koolhydraatarm-Kookoek

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 reacties op “Tonijn lunchwrap”

Ken je onze Facebook pagina al?facebook-koolhydraatarmreceptLike

 

346 Shares
Share209
Pin137
Tweet