Tapas zalm

Tapas zalm met tomaat, brie en avocado

Wat een feestelijke vondst in de koelkast, tapas zalm! Vandaag een beetje te laat aan de lunch gedacht en dan vind je daar zoiets heerlijks! Na het feestje van afgelopen zondag staat er trouwens nog veel meer lekkers in de koelkast, ik zie bijvoorbeeld brie en op het aanrecht ligt nog een avocado en die tomaatjes zijn die nog wel stevig? Zo krijg ik deze heerlijke lunch zomaar in mijn schoot geworpen als het ware! Ik hoef een en ander alleen nog maar een beetje leuk op een bordje te schikken. En in de koelkast is weer een pietsje ruimte ontstaan voor andere dingen.

Tapas zalm

Zo heb ik de tapas zalm gemaakt

Laat je het even weten als je dit gemaakt hebt? Dat kan in de reacties onderaan of op onze Facebookpagina, Twitter en Pinterest. Altijd leuk & alvast dank!

Tapas zalm

Tapas zalm met tomaat

door Anna-Karina van Denderen
Een heerlijke in de schoot geworpen lunch of borrelhapje is deze Tapas zalm met brie.
5 van 1 stem
Afdrukken Reacties Bewaren
Gang: Amuse & Borrelhapje, Lunch
Keuken: Mediterraan
Trefwoord: tapas
Voorbereiden: 5 min
Totale tijd: 5 min

Koolhydraten per hoeveelheid

2 gram koolhydraten totaal
Uit recept: 1 portie

Ingrediënten

Bereiden

  • Haal de zalm uit de verpakking, snijd de brie en de avocado.
  • Leg alles een beetje leuk op je bord steek een prikker door elk hapje.
  • Zo eenvoudig is het leven nou op een doordeweekse woensdag!

© Uitgeverij Boekdelen - KoolhydraatarmRecept.nl Alle rechten voorbehouden. Teksten en recepten van blogs en/of afbeeldingen mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees meer over Auteursrecht op internet

Heeft het gesmaakt? Vertel het door!


Bestel een van onze kookboeken in alle reguliere boekhandels (NL en België) of online winkels, zoals Libris, AKO, Bruna of Bol.com!

Klik op de boeken en lees er alles over en bekijk de inkijkexemplaren!

 

(Gezien 17 keer, 1 vandaag)

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *






Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ken je onze Facebook pagina al?

Like