Tapas zalm

Tapas zalm met tomaat, brie en avocado

Wat een feestelijke vondst in de koelkast, tapas zalm! Vandaag een beetje te laat aan de lunch gedacht en dan vind je daar zoiets heerlijks! Na het feestje van afgelopen zondag staat er trouwens nog veel meer lekkers in de koelkast, ik zie bijvoorbeeld brie en op het aanrecht ligt nog een avocado en die tomaatjes zijn die nog wel stevig? Zo krijg ik deze heerlijke lunch zomaar in mijn schoot geworpen als het ware! Ik hoef een en ander alleen nog maar een beetje leuk op een bordje te schikken. En in de koelkast is weer een pietsje ruimte ontstaan voor andere dingen.

Tapas zalm

De tapas zalm behoeft geen uitleg eigenlijk, maar toch:

Laat je het even weten als je dit gemaakt hebt? Dat kan in de reacties onderaan of op onze Facebookpagina, Twitter en Pinterest. Altijd leuk & alvast dank!

Tapas zalm met tomaat, brie en avocado


Tapas zalm

Door Hans en/of Anna-Karina Geplaatst november 5, 2014

  • Aantal of hoeveelheid: 1 portie
  • Koolhydraten: 2 gr. pp (1 portie uit recept)
  • Voorbereiding: 5 minuten

Wat een feestelijke vondst in de koelkast, tapas zalm! Vandaag een beetje te laat aan de lunch gedacht en dan vind je daar zoiets …

Ingrediënten

Bereiding

  1. Haal de zalm uit de verpakking, snijd de brie en de avocado. En leg alles een beetje leuk op je bord steek een prikker door elk hapje.Zo eenvoudig is het nou op een doordeweekse woensdag!

© Uitgeverij Boekdelen
Lees meer over Auteursrecht op internetBestel een van onze kookboeken in alle reguliere boekhandels (NL en België) of online winkels, zoals Libris, AKO, Bruna of Bol.com!

Gewoon Koolhydraatarm (nieuw!) of Lekker & makkelijk Koolhydraatarm

Gewoon-Koolhydraatarm-Kookoek

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ken je onze Facebook pagina al?facebook-koolhydraatarmreceptLike

 

15 Shares
Share3
Pin12
Tweet