oosterse paksoistamppot met knolselderij

Oosterse paksoistamppot met knolselderij van Marij

Bezoekersrecept van de maand oktober 2020. Begin september alweer stuurde Marij ons deze lekkere oosterse paksoistamppot met knolselderij. “Weer eens wat anders dan met bloemkool!“, zegt Marij. Heel makkelijk om te maken en snel klaar, zouden wij daar aan toe willen voegen. Het oosterse tintje komt vooral doordat Marij er onze heerlijke curry pasta aan toevoegt. De link daarvan staat in het recept.  Op de foto zie je op het bordje van Marij ook nog een bijgerecht van avocado met crème fraîche en verse kruiden. Bij het stamppotje een stukje spek. Al met al een heerlijk voedzame hoofdmaaltijd. De stamppot blijft onder de 10  gram koolhydraten, wat voor een hoofdmaaltijd uitstekend is. Dus ik zeg: Eet smakelijk!


Heb je ook een lekker eigen koolhydraatarm recept met goede kwaliteit foto? Stuur je recept met eigen foto in via e-mail. Lees ook even onze tips om een goede foodfoto te maken. Wie weet wordt jouw recept “Bezoekersrecept van de maand” en win je een van onze kookboeken! Benieuwd naar andere bezoekersrecepten?

oosterse paksoistamppot met knolselderij

Zo maak je oosterse paksoistamppot met knolselderij

Heb je vragen, wil je reageren of een leuke foto showen? Dat kan! Dat vinden wij en anderen namelijk heel leuk & alvast dank! Gebruik het reactieformulier hieronder en vergeet de sterren niet! Of tag ons op Facebookpagina, Instagram of Pinterest, met #KoolhydraatarmRecept!


Bezoekersrecept

Oosterse stamppot met selderij en paksoi van Marij

oosterse paksoistamppot met knolselderij
Door: Marij Olders
Stamppot met een oosters tintje. Gemaakt met paksoi en knolselderij, weer eens wat anders dan bloemkool als puree gebruiken. Heel makkelijk om te maken en snel klaar!
4.5 van 6 stemmen
Voorbereidingstijd 10 min
Bereidingstijd 20 min
Totale tijd 30 min

Voedingswaarde

Per portie exclusief vlees/ander bijgerecht.
calorieën 71.57 kcalkoolhydraten 9.25 geiwitten 4.05 gvetten 0.48 gvezels 8.01 g
Hoeveelheid (aan te passen)2 porties

(testfunctie, werkt nog niet op alle apparaten/browsers)

Ingrediënten

Klik op de ingrediënten voor info over voedingswaarden en/of vervangtips. HANDIG!

Bereiden
 

  • Snijd de knolselderij in blokjes, kook ze ongeveer 15 minuten in de groentebouillon.
  • Snijd het groen van de paksoi in reepjes en kook deze nog 3 minuten mee. Afgieten, de homemade currypasta toevoegen en laten ontdooien. Tot stamppot stampen.
  • Genieten!
  • Grote eter? Serveer bij de oosterse stamppot met selderij gerust gebakken champignons, een stukje kip, een reep spek, een gehaktballetje of een moot zalm.


KoolhydraatarmRecept.nl. Teksten en recepten van blogs en/of afbeeldingen mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees meer over Auteursrecht op internet

Heeft het gesmaakt? Vertel het door!Laat een reactie achter, of tag ons op de socials met #koolhydraatarmrecept

Onze 3 bestsellende kookboeken!

Klik op de titels, bekijk de inkijkexemplaren en lees er alles over!

Lekker & makkelijk Koolhydraatarm, ISBN 9789082659801
Gewoon Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659818
Verrukkelijk Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659870

Kookboek bestellen?

Al onze kookboeken worden in eigen beheer uitgegeven via Hans zijn eigen Uitgeverij Boekdelen.

Maar de boeken zijn ook te koop via de reguliere boekhandels in Nederland en België. Steun bij voorkeur je lokale boekhandel! Mochten die het niet op voorraad hebben kunnen ze het altijd (gratis) voor je bestellen. Ook in online winkels kun je onze boeken bestellen. Bestellen kan overal online, bijvoorbeeld via Bazarow.com,  LibrisAKOBookspot of Bruna verzenden is overal gratis! In België zijn de boeken te koop via o.a. de Standaard Boekhandels. Natuurlijk staan de boeken ook bij Bol.com in de etalage. 

Onze kookboeken bestellen bij onszelf via Boekdelen.com:

Wil je ons heel direct steunen? Of wil je het boek cadeau geven en/of laten signeren dan kun je het het best bestellen via ons eigen Boekdelen winkeltje.


Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Scroll naar top