oosterse paksoistamppot met knolselderij

Oosterse paksoistamppot met knolselderij van Marij

Bezoekersrecept van de maand oktober 2020. Begin september alweer stuurde Marij ons deze lekkere oosterse paksoistamppot met knolselderij. “Weer eens wat anders dan met bloemkool!“, zegt Marij. Heel makkelijk om te maken en snel klaar, zouden wij daar aan toe willen voegen. Het oosterse tintje komt vooral doordat Marij er onze heerlijke curry pasta aan toevoegt. De link daarvan staat in het recept.  Op de foto zie je op het bordje van Marij ook nog een bijgerecht van avocado met crème fraîche en verse kruiden. Bij het stamppotje een stukje spek. Al met al een heerlijk voedzame hoofdmaaltijd. De stamppot blijft onder de 10  gram koolhydraten, wat voor een hoofdmaaltijd uitstekend is. Dus ik zeg: Eet smakelijk!

Advertentie

We zijn gestopt met het aannemen van nieuwe bezoekersrecepten, wel blijven de reeds gepubliceerde bezoekersrecepten online staan.
Zelf foodfoto’s maken? Lees onze tips om een goede foodfoto te maken.

oosterse paksoistamppot met knolselderij

Zo maak je oosterse paksoistamppot met knolselderij

Wat vind jij hiervan?

Geef de recepten sterren!

Heb je vragen over het koolhydraatarm dieet of keto leefstijl? Stuur een e-mail of ga naar onze Facebookpagina, Pinterest of Instagram

Een leuke foto showen? Tag ons op de socials met #KoolhydraatarmRecept


Bezoekersrecept

Oosterse stamppot met selderij en paksoi van Marij

4.58 van 7 stemmen
oosterse paksoistamppot met knolselderij
Door: Marij Olders
Stamppot met een oosters tintje. Gemaakt met paksoi en knolselderij, weer eens wat anders dan bloemkool als puree gebruiken. Heel makkelijk om te maken en snel klaar!
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 30 minuten

Voedingswaarde

Per portie exclusief vlees/ander bijgerecht.
kcal 71.57 koolhydraten 9.25 geiwitten 4.05 gvetten 0.48 gvezels 8.01 g
Hoeveelheid (aan te passen)2 porties

(testfunctie, werkt nog niet op alle apparaten/browsers)

Ingrediënten

Klik op de ingrediënten voor info over voedingswaarden, vervangtips en/of verkooppunten. HANDIG!

Bereiden
 

  • Snijd de knolselderij in blokjes, kook ze ongeveer 15 minuten in de groentebouillon.
  • Snijd het groen van de paksoi in reepjes en kook deze nog 3 minuten mee. Afgieten, de homemade currypasta toevoegen en laten ontdooien. Tot stamppot stampen.
  • Genieten!
  • Grote eter? Serveer bij de oosterse stamppot met selderij gerust gebakken champignons, een stukje kip, een reep spek, een gehaktballetje of een moot zalm.

KoolhydraatarmRecept.nl. Teksten en recepten van blogs en/of afbeeldingen mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. Lees meer over Auteursrecht op internet

Heeft het gesmaakt? Vertel het!Stuur een e-mail, of tag ons op de socials met #koolhydraatarmrecept



Scroll naar boven