Onze kookboeken(koolhydraatarm, ketogeen)

Er zijn Inmiddels twee kookboeken met een selectie van de recepten van de website en enkele recepten die niet op de website staan. De boeken bevatten elk meer dan 100 recepten en kosten € 20,50 per stuk. Onze boeken zijn te koop in via ons eigen Boekdelen boekwinkeltje (leuk als je ‘m wilt laten signeren!)  en in alle reguliere boekhandels (NL en België). Mochten ze het daar niet op voorraad hebben kunnen ze het altijd voor je bestellen. Ook in online winkels zoals Libris, AKO, Bruna of Bol.com! (beide bestsellers, zijn we stiekem best *trots* op!)

Gewoon Koolhydraatarm en Lekker & makkelijk Koolhydraatarm
Klik op de boeken en lees er alles over of bekijk de inkijkexemplaren!

Gewoon Koolhydraatarm, kookboek cover
ISBN 9789082659818
Lekker & makkelijk Koolhydraatarm, kookboek cover
ISBN 9789082659801

 

Beide boeken bevatten Koolhydraatarme, ketogene recepten voor elk moment van de dag: Ontbijt, lunch, diner, dessert en zoete & hartige tussendoortjes. Met heel veel variatietips en handige info!

Of je nu van Hollandse pot houdt of van lekker Oosters, vegetariër bent of graag een stukje vlees eet, jij kiest! Smaakvol en met liefde gemaakt, met echt verse producten, gezond en gevarieerd. Zo krijg je veel verschillende voedingsstoffen binnen, je lichaam vaart er wel bij. Begin vandaag nog met gezonder eten en leer al doende wat bij jou past. Veel kookplezier en vooral: eet smakelijk!

 

Uitgeverij Boekdelen

Beide kookboeken zijn t/m augustus 2019 uitgegeven door Stichting Gewoon Goed Eten. Vanaf september 2019 worden de boeken helemaal in eigen beheer uitgegeven via Uitgeverij Boekdelen.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ken je onze Facebook pagina al?facebook-koolhydraatarmreceptLike

 

271 Shares
Share253
Pin18
Tweet