drie kookboeken koolhydraatarm recept

Onze kookboeken (koolhydraatarm, ketogeen)

Er zijn inmiddels drie koolhydraatarme kookboeken van onze hand. Alle drie bestsellers! En daar zijn we natuurlijk heel erg *trots* op!

De ketogene kookboeken bevatten een selectie van de recepten van de website en enkele recepten die niet op de website staan. Er staan in elk boek meer dan 100 heerlijke koolhydraatarme recepten en ze kosten € 20,50 per stuk. Onze koolhydraatarme kookboeken zijn te koop in via ons eigen Boekdelen boekwinkeltje Vooral leuk als je ‘m wilt laten signeren! Je betaalt dan wel een bijdrage in de verzendkosten. Daarnaast zijn de boeken te koop in alle reguliere boekhandels in NL en België. Mochten ze het daar niet op voorraad hebben kunnen ze het altijd voor je bestellen. Ook in online winkels zoals Libris, AKO, Bruna of Bol.com!

Drie koolhydraatarme kookboeken:

Klik op de boeken en lees er alles over of bekijk de inkijkexemplaren!

Kookboek koolhydraatarm Verrukkelijk Koolhydraatarm- 9789082659870
Lekker & makkelijk Koolhydraatarm
ISBN 9789082659801
Gewoon Koolhydraatarm
 ISBN 9789082659818
Verrukkelijk  Koolhydraatarm
 ISBN 9789082659870

Onze Koolhydraatarme kookboeken bevatten allen koolhydraatarme recepten (meeste ook gewoon ketogene) voor elk moment van de dag: Ontbijt, lunch, diner, dessert en zoete & hartige tussendoortjes. Met heel veel variatietips en handige info!

Of je nu van Hollandse pot houdt of van lekker Oosters, vegetariër bent of graag een stukje vlees eet, jij kiest! Smaakvol en met liefde gemaakt, met echt verse producten, bovendien gezond en gevarieerd. Zo krijg je veel verschillende voedingsstoffen binnen, je lichaam vaart er wel bij. Begin vandaag nog met gezonder eten en leer al doende wat bij jou past. Veel kookplezier en vooral: eet smakelijk!

Uitgeverij Boekdelen

De koolhydraatarme kookboeken worden in eigen beheer uitgegeven via Uitgeverij Boekdelen.

(Gezien 512 keer, 16 vandaag)

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 reacties op “Onze kookboeken (koolhydraatarm, ketogeen)”

Ken je onze Facebook pagina al?

Like