keto en koolhydraatarm, low carb weekmenu

Low carb weekmenu 6

We hebben ook deze week lekkere keto recepten op een rijtje gezet in ons low carb weekmenu nummer 6. Op maandag hebben we bijvoorbeeld Teriyaki van zalm. In de tijd dat ik heel af en toe nog weleens kookte uit een pakje of een zakje (eind vorige eeuw) was dat bijvoorbeeld een wereldgerecht uit een doos, zoals Japanse teriyaki. Destijds maakte ik de teriyaki niet met de door de fabrikant voorgestelde biefstuk maar met vegetarische quorn stukjes. In het recept maak ik het met zalm, maar je kunt evengoed andere vis of wel biefstuk nemen. Of als je daar allemaal niet van houdt, kies dan zelf een ander hoofdgerecht uit.

Advertentie

Zondag pannenkoeken dag?

In het weekend van dit low carb weekmenu serveren we een lekker warm verwenontbijtje. Meestal hou ik de doordeweekse ontbijtjes simpel. Als je de avond van tevoren nogal veel heb gegeten, dan merk je dat de volgende dag ’s morgens meestal wel. Daar pas je de grootte van het ontbijt natuurlijk op aan. Probeer door de week zoveel mogelijk af te wisselen, ook met hartig en zoet. Een goed en stevig ontbijt voorkomt snaaimomenten later op de dag! Klik vooral even verder om het volledige weekmenu hieronder te bekijken. Naast de gerechten die we er al voor je hebben ingezet, kun je zelf naar eigen wens nog tussendoortjes inplannen. Dat hangt natuurlijk ook af van je eigen dagtotaal, als je dat tenminste als doel hebt gesteld.

Gebruik onze keto calculator om je persoonlijke doel in kaart de brengen. Dan weet je precies hoeveel vetten, eiwitten en koolhydraten je binnen zou moeten krijgen.

De recepten van low carb weekmenu 6 staan ook in Gewoon Koolhydraatarm (ons 2e boek), de bladzijnummer staan bij de recepten. Klik op de knop en sla alle recepten gelijk op in je eigen kookschrift!

keto en koolhydraatarm, low carb weekmenu

Wat vind jij hiervan?

Geef de recepten sterren!

Heb je vragen over het koolhydraatarm dieet of keto leefstijl? Stuur een e-mail of ga naar onze Facebookpagina, Pinterest of Instagram

Een leuke foto showen? Tag ons op de socials met #KoolhydraatarmRecept


Scroll naar boven