Kookboek Lekker en makkelijk Koolhydraatarm

Lekker & makkelijk Koolhydraatarm – 1e kookboek

Lekker & Makkelijk Koolhydraatarm is nog steeds een bestseller! Het is zelfs BESTE KOOLHYDRAATARME KOOKBOEK VAN 2021!!!

Het beste koolhydraatarme kookboek van 2021 is Lekker & makkelijk Koolhydraatarm. Dit kookboek bevat genoeg recepten om een koolhydraatarm dieet of levensstijl te kunnen volgen. Met maar liefst 224 pagina’s en een nette vormgeving is dit kookboek een echte aanrader. De schrijvers van dit kookboek zijn onder andere bekend van de blog koolhydraatarmrecept.nl. Dit betekent dus ook dat zij weten waar ze het over hebben en dus ook recepten hebben die ook daadwerkelijk 100% koolhydraatarm zijn.

Bron: Kooktijdschrift

Lekker & makkelijk Koolhydraatarm bevat een selectie van de recepten van de website. In 2021 hebben we alle gerechten opnieuw uitgerekend en vanaf druk 9 (juli 2021) staan bij elk gerecht het nieuwe aantal koolhydraten, vetten, eiwitten calorieën en vezels vermeld, handig! Voor eerdere drukken hebben we een PDF met alle nieuwe waardes beschikbaar, die zijn hier gratis te downloaden.

Inkijkexemplaar (download pdf – 2022)

Kookboek Lekker en makkelijk Koolhydraatarm

Ook koolhydraatarm eten moet gewoon verrukkelijk zijn. Punt. Dit koolhydraatarm kookboek biedt de allerlekkerste gerechten voor elk moment van de dag. daardoor is het samenstellen van een afwisselend menu heel makkelijk. Dus of koken nu je hobby is of niet, je zet met deze recepten moeiteloos een lekker koolhydraatarm gerecht op tafel waar iedereen van mee kan genieten. Bovendien zijn alle recepten suikervrij en daarom uitermate geschikt voor mensen met diabetes type 2.

Het fraaie kookboek staat boordevol beproefde recepten aangevuld met een stel nieuwe recepten die niet online te vinden zijn! Maar liefst 224 pagina’s met meer dan 120 recepten en heel veel variatietips, zoals je van ons gewend bent. Verder bevat Lekker & makkelijk Koolhydraatarm bevat ook duidelijke uitleg over gezond koolhydraatarm eten en handige kook- en inkooptips. In 2021 hebben we alles opnieuw uitgerekend en vanaf druk 9 staan bij elk gerecht het nieuwe aantal koolhydraten, vetten, eiwitten calorieën en vezels vermeld, handig!

Prachtige luxe gebonden hardcover uitgave. Inclusief leeslint, zo kun je je favoriete recept snel terug vinden.

Laat je verrassen en geniet van:
– slimme basisrecepten
– voedzame ontbijtjes
– knapperige salades en smakelijke bijgerechten
– gevarieerde diners, van Hollandse stamppot tot zalige Indiase curry
– feestelijke hapjes en zoete lekkernijen
– verleidelijke nagerechten

Onze (papieren) kookboeken zijn heuse bestsellers te noemen! We hebben besloten dat we onze boeken niet gaan herdrukken. Er is nog maar beperkte voorraad. Mocht je dus nog een boek willen aanschaffen, koop ‘m dan direct via Boekdelen.com (ons eigen winkeltje) daar zie je ook de actuele voorraad.

Verrukkelijk Koolhydraatarm

UITVERKOCHT!!!!!

ISBN 9789082659870

Gewoon Koolhydraatarm

.

ISBN 9789082659818

Lekker & Makkelijk Koolhydraatarm

UITVERKOCHT!!!!!

ISBN 9789082659801
Kookboek van het jaar 2021


Trefwoorden

2 gedachten over “Lekker & makkelijk Koolhydraatarm – 1e kookboek”

  1. Ik heb onlangs jullie kookboeken aangeschaft, en zit er nu met veel plezier in te neuzen. Rond Moederdag hadden jullie een mooie korting, en toen dacht ik: dan maar gelijk alledrie. Voor ik eruit ga koken en bakken -en daar heb ik reuze zin in- heb ik nog een vraag. Bij elk recept staat keurig het aantal khd. Staat dat voor koolhydraten of voor de netto koolhydraten? Dat kan nogal verschil maken.

    Alvast bedankt voor jullie antwoord,

    Willeke

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven