beste koolhydraatarme kookboeken

Onze kookboeken

Er zijn inmiddels drie (papieren) koolhydraatarme kookboeken van onze hand met een selectie van de recepten van de website. Alle drie bestsellers! En daar zijn we natuurlijk heel erg *trots* op! 

*ACTIE * ACTIE * ACTIE * ACTIE * ACTIE * ACTIE * ACTIE * ACTIE * ACTIE *
Bestellen kan via Boekdelen.com (de winkel van Hans zelf) of kijk bij de online aanbieders.

Actie Gewoon Koolhydraatarm

NUMMER 1

Ons 1e boek is zelfs BESTE KOOLHYDRAATARME KOOKBOEK VAN 2021!!! 😋🥳

Het beste koolhydraatarme kookboek van 2021 is Lekker & makkelijk Koolhydraatarm. Dit kookboek bevat genoeg recepten om een koolhydraatarm dieet of levensstijl te kunnen volgen. Met maar liefst 224 kantjes en een nette vormgeving is dit kookboek een echte aanrader. De schrijvers van dit kookboek zijn onder andere bekend van de blog koolhydraatarmrecept.nl. Dit betekent dus ook dat zij weten waar ze het over hebben en dus ook recepten hebben die ook daadwerkelijk 100% koolhydraatarm zijn.

Bron: Kooktijdschrift

Nieuwe voedingswaardes gratis te downloaden

In 2021 hebben we alle gerechten op de website opnieuw uitgerekend. We hebben voor onze boeken de nieuwe, uitgebreide waardes beschikbaar als bijlage, hieronder gratis te downloaden. In alle nieuwste drukken zijn deze waardes reeds opgenomen.

***

Koolhydraatarme kookboeken

Al onze koolhydraatarme (ook keto) kookboeken bevatten keto recepten voor elk moment van de dag: zowel recepten voor ontbijt als lunch, diner, dessert en zoete & hartige tussendoortjes. Met heel veel variatietips en handige info! Elk boek bevat meer dan 100 heerlijke koolhydraatarme recepten.

Of je nu van Hollandse pot houdt of van lekker Oosters, vegetariër bent of graag een stukje vlees eet, jij kiest! Smaakvol en met liefde gemaakt, met echt verse producten, bovendien gezond en gevarieerd. Zo krijg je veel verschillende voedingsstoffen binnen, je lichaam vaart er wel bij. Begin vandaag nog met gezonder eten en leer al doende wat bij jou past. Veel kookplezier en vooral: eet smakelijk!

Onze (papieren) kookboeken zijn heuse bestsellers te noemen! We hebben besloten dat we onze boeken niet gaan herdrukken. Er is nog maar beperkte voorraad. Mocht je dus nog een boek willen aanschaffen, koop ‘m dan direct via Boekdelen.com (ons eigen winkeltje) daar zie je ook de actuele voorraad.

Verrukkelijk Koolhydraatarm

UITVERKOCHT!!!!!

ISBN 9789082659870

Gewoon Koolhydraatarm

.

ISBN 9789082659818

Lekker & Makkelijk Koolhydraatarm

UITVERKOCHT!!!!!

ISBN 9789082659801
Kookboek van het jaar 2021


20 gedachten over “Onze kookboeken”

 1. Iedere 6 weken lunch ik met 2 vriendinnen, de ene keer bij mij, de andere keer bij hen. De Vorige week zat ik bij hen in de tuin aan een heerlijke lunch, waarbij 1 van de meiden mij compimenteerde met de heerlijke, afwisselende en bijzondere lunchgerechten die ik altijd op tafel zet. 3x raden waar ik de ideeën vandaan pluk. Bij dezen deel ik dus heel graag de compimenten met jullie

 2. Boek 1 besteld ben reuze benieuwd 🙂
  Van de site haal ik al heel veel mooie recepten. Hoop dat er ook menu’s in het boek staan.
  Dank alvast een een goed weekend.

 3. Wat een service die extra downloads. Heel erg bedankt, ze zijn inmiddels opgeslagen en ‘hangen’ in de cloud.
  Lieve groet, Erna.

 4. 5 sterren
  Komt er nog een 4e kookboek uit? Ik heb ze alle 3 en koester deze. Elke dag zoek ik een recept uit. Ook op jullie site kijk ik regelmatig. Dank jullie wel voor de heerlijke en prettig te maken recepten.

  1. We hebben nog geen plannen… Gelukkig is er voldoende nieuw aanbod. Er verschijnen wekelijks minimaal 2 recepten van onszelf en meestal 1 recept van bezoekers, dat zijn 3 nieuwe recepten per week x 52 is 150 nieuwe recepten per jaar!! 🙂 Maar dank voor je compliment. Inmiddels zijn alle recepten op de website ook voorzien van nieuwe waardes: calorieën, eiwitten, vetten, koolhydraten en vezels!
   Veel kookplezier!

 5. De eerste 2 boeken heb ik. Dat zijn echt super boeken heerlijke recepten goed uitgelegd en ja toch wel komisch geschreven hier en en daar 😄. Het derde boek zit en nu ff niet in voor mij maar hij gaat er ook komen over een poosje .

 6. J.F. Stoekenbroek

  Zijn de boeken ook als PDF te verkrijgen? Ik woon in Hongarije en opsturen wordt een kostbare zaak als ik allebei de boeken wil aanschaffen.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven