Koolhydraatarm weekmenu 9 herfst

koolhydraatarm weekmenu 9 herfst

In dit koolhydraatarm weekmenu 9 zie je op vrijdag een heerlijk boerenkoolstamppotje met worst. Wij nemen regelmatig een populair gerecht en bouwen dat dan om naar een koolhydraatarme (keto) variant. Zo kun je toch aansluiten bij wat je gewend bent. In plaats van deze stamppot zou je ook gerust de stamppot met snijbonen kunnen nemen, als die je meer aanspreekt. Met deze bizar gekke temperaturen is een zomerstamppotje misschien beter op z’n plek. Wisten wij veel toen we afgelopen september onze serie herfstweekmenu’s aan voorbereiden waren…

Voorbereiden

Over dat voorbereiden gesproken: wij plannen vaak de recepten voor een aantal weken vooruit. Dan plannen we de boodschappen zo in, dat we zo min mogelijk verspillen en bepaalde gerechten tegelijk kunnen maken. Ook de weekmenu’s plannen we van te voren bijna allemaal tegelijk in. Dan houden we goed zicht op de afwisseling. En voorkomen we zoveel mogelijk dat we bepaalde gerechten dubbel eten in drie maanden. Soms glipt er toch wat tussendoor natuurlijk. Maar al met al is dit koolhydraatarm weekmenu toch ook weer heel lekker, denken wij. Veel plezier met je eetweek!

Ook deze week weer een stel tussendoortjes in de lijst. Je hoeft die niet per se te maken of te eten. Het zijn gewoon suggesties, bedoeld om je te laten zien wat er allemaal mogelijk is. Want echt, je hoeft met dit dieet niet op een houtje te bijten hoor!

Koolhydraatarm weekmenu 9 herfst

Wat vind jij hiervan?

Geef de recepten sterren!

Heb je vragen over het koolhydraatarm dieet of keto leefstijl?
Stuur een e-mail of ga naar onze Facebookpagina, Pinterest of Instagram
Een leuke foto showen? Tag ons op de socials met #KoolhydraatarmRecept

koolhydraatarm weekmenu 9 herfst

Klik op de titels, bekijk de inkijkexemplaren en lees er alles over!

Onze 3 bestsellende kookboeken!

(die eerste is koolhydraatarm kookboek van het jaar 2021)

Lekker & makkelijk Koolhydraatarm, ISBN 9789082659801
Gewoon Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659818
Verrukkelijk Koolhydraatarm, met 4 weekmenu’s – ISBN 9789082659870

Kookboek bestellen?

Al onze kookboeken worden in eigen beheer uitgegeven via Hans zijn eigen Uitgeverij Boekdelen. Daarnaast zijn ze ook gewoon te koop via de reguliere boekhandels in Nederland en België. Steun bij voorkeur je lokale boekhandel! Mochten die het niet op voorraad hebben kunnen ze het altijd (gratis) voor je bestellen. Ook in online winkels kun je onze boeken bestellen. Bijvoorbeeld via Bazarow.com,  Libris Bookspot of Bruna, verzenden is overal gratis! In België zijn de boeken te koop via o.a. de Standaard Boekhandels. Natuurlijk staan de boeken ook bij Bol.com in de etalage. 

Draag je ons een warm hart toe en wil je ons heel direct steunen? Of wil je het boek cadeau geven en/of laten signeren dan kun je het het best bestellen via ons eigen Boekdelen winkeltje op Boekdelen.com:


Scroll naar boven